forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 kamu kurumu, kendi çalışanının eşinin şirketi için ufak bir iş yaparsa para almalı mı? diğer kamu kurumlardan, üniversitelerden alınır mı? mesela bir iş yaptırmaya gittim, unideki hoca ben uğraşamam ödeme prosedürüyle, bütün lablar açık dedi vs. bence almalı tabiki de, nasıl masraf yazarsın diye rage açan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ne zaman evlendin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 o kamu kuruluşu hayır kurumu değilse evet masraf yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 lan kendi karımdan niye para alayım etik diyordum bak ne oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 şu da var mesela sürekli birbiriyle iş yapan firmaların, hiç ödeme işine girmeden iş yaptırması çok pratik oluyor ilk mesaj da böyle bir durum yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ilk mesajdan hic bise anlamadım ben ya. is hayatında bu tarz etik kurallar var ama isin icine kamu girince etik aramak ne kadar dogru bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ne etiği abi cebine giren paraya bakıcaksın yemişim iş etiğini, çalışma ahlakını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ufaklığına bağlı bence. güneşin yanında dünya kadar mı dünyanın yanında ay kadar mı güneşin yanında ay kadar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar