Berk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: OguzAmca, 20 Ekim 2004 23:34 tarihinde demiş ki: bi de bu ve benzeri durumlar için Frenk Herbert'in Dune isimli şaheser serisinden Atreides'lerin kullandığı "korku duası"nı önerebilirim. atrediesler serideki bir major house sadece. ve "o korkuya karşı dua" da bir Bene Gesserit öğretisidir. Neyse alın size :: LITANY AGAINST FEAR I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Fatiha oku gozlerını kapattıktan sonra...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: zydar, 20 Ekim 2004 23:28 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar gözlerimi kapattığım anda garip şeyler görüyorum ve korkarak terler içinde kalkıyorum. Uyuşturucu kullanıyo musun?[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: NotoriuS, 21 Ekim 2004 00:06 tarihinde demiş ki: git bir vcd kirala ne komedi olsun ne action böel tam uykunu getircek bişi gece 3 te koy vcd ye sora başla izlemeye bi de ayran yap kendine sızr kalırsın ztn.. The Ring mesela, birebir :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Penthesilea, 21 Ekim 2004 00:26 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 21 Ekim 2004 00:06 tarihinde demiş ki: git bir vcd kirala ne komedi olsun ne action böel tam uykunu getircek bişi gece 3 te koy vcd ye sora başla izlemeye bi de ayran yap kendine sızr kalırsın ztn.. The Ring mesela, birebir :) yok cnm aklına getirmeyin adamın :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: daverc, 20 Ekim 2004 23:30 tarihinde demiş ki: uyuma bakalim nezamana kadar uyumucaksin dene bi bence. Insan hic uyumadan kalabılır. Sonucunda insomnia denılen durum gorulur ve halüsünasyonlar baslar -bu delilik degıldır bilinc yerındedır birey rahatca dusunebılır- Insan hissetmemeye duygularını yasamamaya baslar, hersey boş gelir yorulduğugunun farkına varmaz, en sonunda kaslar coker ve/veya aşırı kasılır iç organlar yuksek mıktarda lactic asit yuzunden calısmaz hale gelır ve birey öür. said: Sly-One, 20 Ekim 2004 23:48 tarihinde demiş ki: ben 60 saat kadar uyumadım bi kere. şöyle uykum geldi bi kitap aldım yattım yatağa 2 sayfa okudum we sızdım. bu arada ölümle sonuçlanmayabilir bu durum. hiç uyumadan yaşayan insanlar war. hastalık hatta. Haftalarca uyumayıp hayatta kalabılırsınız, ama dınlenmekle uyumak aynı sey degıldır, ölüm bir kaç ay ıcınde gorulur genelde, vede cok nadırdır. bahsettigin hastalık baska bırseydır, hastalar sadece uyudugunu fark etmez, gözleri kapanmaz hala duymaya koklamaya devam ederler ama vucutsal fonksiyonları günde gine 8 saat uykuyla aynı ritme iner. "Uyanınca" uyku sırasında duyularının algıladıgı herseyı fark ederler sonucta uyumadıklarını sanarlar. bu hastalıgın baska cesıtlerıde vardır. Kaynakca olarak doktor olan dayımı österiyorum, ıstıyen varsa kendısıne sorun yazılı kaynakda verebılırım.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yok sigara dahil olmak üzre hiç bişi kullanmıyorum.. O ilaçları şimdi bulamam be arkadaşlar.. başka biçare lazım bu arada fatiha yıda denicem eğer cevap yollamıyosam işe yaradı demektir :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hadi hayırlısı.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: sanerixx, 20 Ekim 2004 23:45 tarihinde demiş ki: bak iyi dinle şimdi içeri gidiyosun 2 yemek kaşığı passiflora sonra iyi geceler... bu iyi bir çözüm benimkisi daha etkili ama --- Evde denemeyin!! yarım şişe pasiflora yarım şişe kırmızı şarap 2 gün uyanmamıştım arkadaşlar öldüm sanmışlar :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: zydar, 21 Ekim 2004 00:39 tarihinde demiş ki: yok sigara dahil olmak üzre hiç bişi kullanmıyorum.. O ilaçları şimdi bulamam be arkadaşlar.. başka biçare lazım bu arada fatiha yıda denicem eğer cevap yollamıyosam işe yaradı demektir :) Abi ister fatiha oku, ister Kızılderili tamtam dansı yap, olay bunla geçiyorsa sorunun psikolojiktir. Son günlerde garip veya etkileyici birşey yaşadın mı? Ayrıca geçsin veya geçmesin psikologa görün, böyle şeyler tekrarlayabilir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sıkıcı bi program ac televizyonda sıkılana kadar izle bi süre sonra otomatik olarak uyuyacaksın hem korkacağın yada ona benzer birseyde gormezsin cunku zihnin televizyondaki sıkıcı seyle mesgul olmus olacak[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 korkularının üzerine git kardeş.. ilk başlarda çok zor oluyor ama sonra rahatlıyorsun..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: sheref, 21 Ekim 2004 00:48 tarihinde demiş ki: korkularının üzerine git kardeş.. ilk başlarda çok zor oluyor ama sonra rahatlıyorsun.. korkuların üzerine gitmek her zaman sağlam bir yöntem değildir ki bunun uyku ile alakasi olan korkularla ilgisi oldugunu sanmiyorum yani nasil gidebilir neyse onu gecte uyudu galiba tepki yok "tebrikler :-p"[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Biraz klişe belki ya da cok salakça gorunecek,Ama bildigimden beri deniyorum her zaman ıse yaradı(oss gecesı harıc).. Gordugun seylerı tahmın edebılıyorum bazen ben o seylerı gormeden yatakta sıcrıyordum,anıden ard arda sıcramalar kasılmalar fln.. Kendını ımana ver(huzuru hıssedene kadar);Ondan yardım ıste;dua ederken sankı asık oldugun bır kızla konusuyormus gıbı kalbınden konus tabi bide portectıon from evıl bas(euzu)... İnanman yeterli..[signature][hline]Slat, 07 Ekim 2004 13:33 tarihinde demiş ki: Sol omzun sağ omzuna göre daha gelişmiş çünkü ordan şey ettim.. Silthanas, 10 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki: sol elle masturbasyon yapiyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 uyumak tamamen psikolojik rahatlığa bakar. gözlerini kapattığında garip şeyler görüyorsan ya uyuşturucuya ihtiyacın vardır yada psikolojinde bozukluk, biliinç altında korkular vardır. manif depresif deniyordu yannış hatırlamıyor ve yazmıyorsam.. tamamen insanın bilinç altı ile alakalı ve tamamen neyden korktuğunu bulması ve çözmesi ile alakalı...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 işte onu diyorum yani cok zor.. bir yardim esliginde daha rahat olacaktir bu bir rehber esliginde, hipnoz herseyin cozumu ;)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hipnoz edeyim arkadaşı burada işin uzmanı var :) ayrıca Yoga dersleri verilir....[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: zydar, 21 Ekim 2004 00:39 tarihinde demiş ki: yok sigara dahil olmak üzre hiç bişi kullanmıyorum.. O ilaçları şimdi bulamam be arkadaşlar.. başka biçare lazım bu arada fatiha yıda denicem eğer cevap yollamıyosam işe yaradı demektir :) sonuca ulaşmış herhalde :)..[signature][hline]Slat, 07 Ekim 2004 13:33 tarihinde demiş ki: Sol omzun sağ omzuna göre daha gelişmiş çünkü ordan şey ettim.. Silthanas, 10 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki: sol elle masturbasyon yapiyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hakkın rahmetine kavuşmuş olmasın?? töbe töbeee[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: sheref, 21 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: Evde denemeyin!! yarım şişe pasiflora yarım şişe kırmızı şarap 2 gün uyanmamıştım arkadaşlar öldüm sanmışlar :D lol be naptin sen =) bu arada eğer genel olarak zor uyuyan arkadaşlar varsa aramızda benim tavsiyem uzun vadede ilaç falan kullanmak yerine herhangi bir tür fiziksel aktiviteyi düzenli olarak yaparak vücüdu yormak aşırı faydalı oluyor. bi de üstüne iyi beslenip sabit bir saatte yatağa giderseniz tamamdır, geriye sadece hayata fazla kafayı takmamak kalıyor o da birazcık gamsızlık geniyle (! hehe bende yok öyle bir gen herhalde) alakalı bişey olsa gerek.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 günde 3 saat uyuyan biri olarak uyumasam da olur diyorum yes i am insomniac[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 aynen =) 1-3 arasi degisiyo uyku saatlerim sadece pazar ve pazartesi günleri 15 saatin üzerine cıkıyor[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 benim metod şoyle: akşam en erken 12'de [ki şu an bu kurala uymuyorum, bi de arada uynaıyorum agzına sıcılıyor uykunun] uyunur. sonra serviste uyunur. yaklaşık 5 saat uyunur oh mis.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 21 Ekim 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 valla serviste falan nasıl uyur bi insan anlayamam valla. ben kaz tüğü yastığım ve yumuşacık ve buz gibi yorganım olmadan hayatta uyuyamam...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 reviri kafaya al bi süre her gün ilk 2 dersinde uyursun sıkı bi raporla[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar