Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28 Şubat soruşturması başladı


TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

said:
Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 28 Şubat soruşturması kapsamında başlatılan operasyonlar çerçevesinde beş ayrı ilde 31 ayrı adrese baskınlar düzenlendi. Hepsi emekli askerlerden oluşan 31 kişilik gözaltı listesinden, üç kişiye yurtdışında bulundukları için ulaşılamazken 28 kişi gözaltına alındı.

Ankara: emekli Tuğgeneral Abdullah Kılıçarslan, emekli Kurmay Albaylar Hüsnü Dağ, Arslan Daştan, Oğuz Kalelioğlu, Sezai Kürşatökte, Ahmet Nazmi Solmaz; emekli Kıdemli Albaylar Serdar Çelebi, İbrahim Selman Yazıcı, emekli Albaylar Mustafa Kemal Savcı, Ziya Batur, Ruşen Bozkurt, Mehmet Şinasi Çalış, Aburrahman Yavuz Gürcüoğlu, İsrafil Aydın, Yahya Cem Özarslan; emekli binbaşı Ahmet Aka; emekli Başçavuş Hamza Özaltun

İstanbul: emekli Orgeneral Çevik Bir, emekli Tuğgeneraller İdris Koralp, Ünal Akbulut; emekli albaylar Yüksel Sönmez, Eser Şahan, Cengiz Çetinkaya; emekli Binbaşı Salih Eryiğit; emekli yüzbaşılar Orhan Nalcıoğlu, Mustafa Babacan; emekli Başçavuş Necdet Batıran, Aydın Karaşahin.

Çanakkale: emekli Astsubay Ahmet Tarık Yelkenci

Niğde: emekli Kıdemli Albay Ümit Şahintürk




http://www.haberturk.com/gundem/haber/733301-28-subatla-ilgili-31-adreste-arama
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

acaba bu generaller kendilerini yalnız bırakılmış hissediyor mudur. zamanında fanatik islama karşı olan dış güçlerin gaza getirdiği askerler şimdi aynı dış güçlerin bölgede ılımlı islamı desteklemesi üzerine yargılanıyorlar.
hayat garip, our boys did it...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayar mı tehdit mi çözemedim:

"Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Basına yansıyanlara baktığım zaman bu soruşturmanın 28 Şubat'ı alkışlayanları kapsadığına dair herhangi bir şey görmedim. 28 Şubat'la ilgili birtakım kişilere yönelik bu operasyon yapılıyor. CHP bu süreci alkışlamış, gönülden destek vermiş olabilir ama alkış tutanlarla ilgili bir şey söylenmiyor. O yüzden CHP'nin telaşlanmasına gerek olmadığı kanaatindeyim” dedi."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...