nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Dubai F1 yetkilileri 2006 yarışlarında yer alabilmek için 48 milyon $'lık güvenlik depozitosunu en yakın zamanda yatırıcaklarını bildirmiş. Jaguar'ın yarışlardan çekilmesi haberinden sonra birazda güzel haberler olmalı :)[signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 iyi güzel de başlığı türkçe yazamadın mı? :/[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Keske Turkiye'de boyle bir sey yapabilse.Formula duzenlenecek ulkenin artik formula ekibine ihtiyaci var diye dusunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 olips yada kent takimi olabilir :-p vakkoda olabilir :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Valla okadar parayı reklam amaçlı hangi şirket verirki.Tabi keşke olsa ama öle bi iki şirketle zor.Jordan gibi ossuruktan minare bi takım cıkar anca...[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 AnadolSA sabancı bu işe el atmalı :-p[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 marka değil de belki sponsorluk olarak bir girişim olabilir, sonuçta F1'de kürsüye çıkan kişi ya XXX vatandaşı olduğu için alkışlanıyo ya da YYY takımının sürücüsü olduğu için Türk F1 pilotu yetişene kadar (!) Türk firmalarının reklam ve sponsorluk katılımları güzel olabilir ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 tahincioğlu yanılmıosam Buarada bencede reklamdan girmeliyiz işe.Buarada yetişen bi pilotumuz var CAN ARTAM şuan f3000'de.İnşallah onu gelecek yıllarda F1 de görücez[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hayir cesim (jason) tahincioğlu f-1 e girmek icin hazirlaniyor zaten su an son zamanlarda onu turkiyede gorememizin sebebide bu lisedeyken f-a da yarisiyordu kent'in altinda gerci babasi pek izin vermiyordu lisedeyken yarismasina iste herneyse lise bittigi anda f-1 e altyapi olusturmak icin yurt disina sutlandi arkadas, simdi buyuk bir caba ile calisiyor ancak kim girer belli olmaz can artam da sıkı bir rakip jason'a bence jason girecek.[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu arada genç Mert Aytuğ'u da gözden kaçırmak olmaz tabii saygıdeğer rakibim bir kac sene sonra f-1 de gorulme şansı olabilir onunda çok büyük adımlarla ilerliyor daha dünkü karting şampiyonu bugün f-3 ve seat cupta toz yuttuyor gormus gecirmis pilotlara[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Biri girsinde :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Adı Can mı bilmiyorum ama F1 ın bir alt organizasyonunda yarışan eleman Jason Tahincioğlundan daha iyi deniyo gelecekte ikiside F1 da yer alır enazından Test pilotu olur ara sırada yarışlara katılırlar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Can Artam[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bu yükü en iyi can artam kaldırır, bu yarışıda en iyi jason götürür[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sponsor olabilecek bir suru firma vardir.cunku bundan daha iyi bir reklam secenegi olamaz.hem turkiye'de hem yurt disinda acayip bi sukse uyandirabilir.avrupa birligi icinde bir gelisme olur hem.amaaa nerede cesur sponsor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bi çok şirket var avrupa kaynaklı ama turkiyedede fabrikası olan.Onların böle bişeye ihtiyacı yok.ee deli gibi parada onlarda.Anca iş türk yatırımcılara kalıo.Mesela siemens vb.. Bakalım görelim neler olucak[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 İnşallaj Can adlı eleman girer F1'e, tabii tüm Türk pilotlar girerse fena olmaz ama Jason adlı birinin Türk olarak yarışmasını istemem ben şahsen.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: SilphatosIce_, 22 Ekim 2004 16:17 tarihinde demiş ki: İnşallaj Can adlı eleman girer F1'e, tabii tüm Türk pilotlar girerse fena olmaz ama Jason adlı birinin Türk olarak yarışmasını istemem ben şahsen. ya biz jason diyoruz aramizda kendide jason olarak cagirilmayi seviyor =) yani kendi adı jason dergide orda burda yarışlarda cesim diye geciyor annesi yabancı oldugu icin jason uygun gorulmus[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar