aQuelleris Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Bu ay ya da mayıs başı bir laptop alıcam, benimkisini ise aileme vericem. fiyat olarak 1700 tavan diyebilirim. İnternetten bakıpta aklıma yatan bir şu var. MSI Bu fiyat avarajında önerebileceğiniz başka bir laptop var mı? Birde donanımsal özelliklerine bakarken özellikle ekran kartı ve işlemci benchmarklarını dikkate alıyorum. Örn. bir i7 26xx serisi işlemcili laptopta gt520m ekran kartı olunca ekran kartından dolayı soğuyorum, sonuçta öyle bir sistemde o ekran kartı mantıksız geliyor. Yoksa mantıksız bir seçim mi benimkisi? i7 alıp gt540,520 gibi bir ekran kartı mantıklımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Al kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Monsterlara bakabilirsin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 vaz geçtim para harcanıcak zaman değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar