DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Sonunda ıvır zıvır forumlardan kurutlup buraya geldim. İnşallah iyi arkadaşlıklar kurarız. Ayrıca Doğu Akdeniz Üniversitesine yen ikayıt yaptırdım. Aynı okulda okuyan Patiler varsa tanışmak isterim. Doğu Tokbudak [Bu mesaj DoguJr tarafından 22 Ekim 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ismin yüzündenmi o Okulu Seçtin :P Hoşgeldin bu Arada...[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın... Alıntıla
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Orta DOĞU Teknik 'i de tercih etmiştim ama olmadı hehe.. Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hoşgeldin doğu.[signature][hline]hötdöröhöt. Alıntıla
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Merhaba hosgeldin[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo] Alıntıla
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 herşey çok güzel olur inşallah[signature][hline][url=D&C Online Forum]http://forumdc.proboards27.com[/ur] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.