vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Evet gerçekten islam bu değil. Şeriat kuralları olsaydı taciz eden erkekler biz yapmadık o kendisi istedi diyerek 100 kırbaçla işi yırtar, kız taşlanarak recm edilirdi. Gerçek islam bu değil... Davaya ilişkin, denebilecek birşey yok. Umarım o hakimin 17 yaşında bir kızı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yada evlendiriverirlerdi tecavüzcülerden biriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Bak unutmuşum onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz durduk yere galyana geliyorsunuz. Çocuğun cinsel istismarı dosyaları bugün türk yargısının en rezil dosyaları. Bu dosyalar için 1 tane harbiden istismar edilmiş kız varsa 1000 tane yalancı var. Kızlar gidip her bir naneyi yiyor sonra aile öğrenince yada çocuk ayrılınca hop karakola bana tecavüz etti. Bugün binlerce insan durduk yere suçlanıyor. 2011 yılında denk geldiğim dosyalardab biri. Kız oğlandan hoşlanır, oğlanın kızla hiç ilgisi yoktur; kız gider ben seni seviyorum ailene söyle beni istesinler der oğlan ne müsasebet der. Kız polise gider bu bana tecavüz etti sonrada ailesi ile beni bir yere götürdüler çocuğumu düşürdüler der. Kısacası tabiki çocuğun cinsel istismarına karşı elden gelen yapılmalı ancak gazete yazanlara güvenip olayın tamamını bilmeden gaza gelmeyelim. Not: nikonla anlaşma imzalayan galatasaray haberini inanılır gibi değil bir türk takımı japon firması ile ilk defa sponsorluk anlaşması imzaladı derken beşiktaşın göğsündeki öküz gözü büyüklüğündeki toyota yazısını es geçen adamların gezetecilik yaptığı ülke burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Evet allahbilir şu kız da ne naneler yemiştir de o yanındaki nuryüzlüye iftiralar atıp karakola koşmuştur dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar