jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 fizban said: bayadir gormuyordum forumda seni jacabo ehue :) sen onceden de tuzlada falan bi yerde oturmuyo muydun ? ne bitmez lokasyon cilen varmis lol. cok lokasyon degisti ya uclarda yasayan bi insanim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hayrola tekirdağdamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yok ama edirnede yasadim 5 yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 edirne güzel yer azizim. ben de severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yakıt derdin yoksa hiç ayrılma, işine yakın ol. arabayı gezmek için kullanacağın zamanlarda yollar zaten boş oluyor, fulle fulle gez işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar