Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 şaka lan bu saatte nasıl bi aciliyeti olabilir ki ama yarın sabah lazım olucak kağıthane'den yenikapı ido'ya gitmem lazım ARKİDİŞLER nasıl gidebilirim? eminönü'ne git ordan bulursun dedi bi eleman ama fazla belirsiz bi durum bu ne dersiniz?
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 arkadaşlar çok acil cevap lazım
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 nerdesin bilmiyorum ama, kağıthane belediyesi 48T->(indi)inönü stadı T1(bindi)-> yenikapı sahil yaparsan 1 saatte falan orda olursun herhalde. inönüden 9da geçiyor sanırım t1 en erken, sonra her saat başı gibi
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 oh acil değilmiş. yarın sabah kalkıp dinç kafayla cevap veririm o zaman
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 sabah sabah Saeros ile Sacros nicklerini aynı görüyorum. O hattan bir kaç dwefa gittim geldim ama hatırlamıyorum arkadaş yaşlandık mı ne?
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Sacros said: nerdesin bilmiyorum ama, kağıthane belediyesi 48T->(indi)inönü stadı T1(bindi)-> yenikapı sahil yaparsan 1 saatte falan orda olursun herhalde. inönüden 9da geçiyor sanırım t1 en erken, sonra her saat başı gibi ha inönü stadında inip ordan t1'e binsem oluyor yani anladım, iyiymiş o zaman sağolasın
Öne çıkan mesajlar