patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 kucak dansının ücretini alıyor bence eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 abd'deyken en unutmadığım sahnelerden biri büyük bi hipermarkette banyo ve bakım ürünlerinin olduğu bi bölümde, kocaman kokoş zenci bi kadının koltualtı rollarından birini alıp, pis kıllı ve terli koltukaltına sürüp, kapatıp, tekrar yerine koyup gitmesiydi. bu videodaki kadar değil ama öyle şeyler gördüm ki... bi kere bazılarıyla tartışmaya girerseniz direk "ben zenciyim diye böyle yapıyosun" di mi diyolar, bulmuşlar kolay yolu. bir de kalabalık arasında bağırdılar mı millet bakıyo filan bu sefer ırkçı oluyosunuz... tabi bunların renkle alakası yok aslında bana göre, belirli bölgelerde ve belirli şartlarda yaşamakla, medeniyet, insanlık öğrenememekle ilgili bi şey... insanın kendiliğinden vahşi, acımasız olduğuna inanmıyorum ben. ama insanın vahşi, acımasız olabilme "kapasitesi"nin olduğuna inanıyorum, insani değerleri öğrenmek çok önemli. insanlık tarihinin kendi evriminin en büyük köşetaşlarından biridir bana göre, zamanla iyi insan olmayı öğrenmiştir insan, olamayanlar ve olmayanlar da işte böyle oluyor... edit: yanlış anlaşılmasın zengin olup iyi okullarda okuyup zalim olanlar da var. onlar da insani değerleri alamamışlar kategorisine düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Batının ahlaksızlığı İslam ile tanış olsalar idi böyle olmaz idü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 erkeklere nigga kadınlara nigar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Gitsinler pamuk toplasınlar. Bir de ara sıra blues çalsınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 aptal irkci olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 mani said: unutmadan unutturmadan http://www.youtube.com/watch?v=BJ99u3JvQWoahahah kayıttan sonra görüşücez bakışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar