Aiko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ikidir şöyle bi uyarı alıyorum ne yapmam lazım? http://img32.imageshack.us/img32/4328/errorks.jpg bağlantıyı 3 laptop 1 masaüstüyle beraber kullanıyoruz evde.aynı zamanda telefonlarda var wireless kullanan. sorun evdekilerle alakalı mı yoksa dışardan birisi mi rahatsız ediyor beni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 otomatik alıyor sanırım sonrasında calisiyorsa salla, routerın verdiği adresler çakışıyor bilgisayar yenisini alıyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 desktop ve laptoplar sırf evden bağlanıyorsa statik ip yapabilirsin. ya da modeminin zöelliği varsa modemden her gelen makineye şu ip'yi ver falan diyebilirsin. ya da çalışıyorsa sonrasında salla hakikaten. senin makinen .10 ip sini almış mesela kapatmadan önce, sonra modemin (routerın) onu laptop #2 ye veriyo, sonra sen makineni açınca diyo ki "ulan benim ip'm noldu!" olay o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 hm hallettim galiba saolsun ışık hızı için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar