Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Okudugum bir kitap degil, yanniz Robinson Crusoe da gormemle almam bir oldu, su anda kitapligimda duruyor. Kitap Stephen Briggs tarafindan yaratilmiz, Terry Pratchett in katkilariyla buyutulmus bi kitap. Basitce aciklamak gerekirse Discworld Sozlugu. AshkEnte, Rite of dan Zlorwf a kadar hersey var ve aciklaniyolar. Guzel kismina geliyorum, kitap bastan sona okunabilecek bir yapit, ozellikle Discworld erisi okunduktan sonra, herseyi pekistiriyo, ve hala espriler devam ediyor. Bir quote veriyim: "Rite of AshkEnte has 10 ways of being done. Nine of them kill you instantly and the other one is very difficult to remember." Bu bilgi hic bi kitapta yoktu mesela :P Benim gibi bir Discworld manyagiysaniz, kesinlikle kutuphanenizde bulunmasi gereken bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Librarian! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 internetten p2p olmadan nerden bulurum e-book olarak?[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bulamazsin bulma zaten al Terry Pratchett seviyosan al bu kitabini da Robinson Crusoe da var bu kitap cunku oole okunup konulacak bisi degil yaninda tasinacak bisi :)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 valla dediğin yerde yoktu taksimde megavizyonda vardı ama o da discworld değildi. neyse paramın yettiğini ele geçircem :)[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 robinson'da var ya da en sonuncusunu ben aldim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya volfi sen tavsiye ediyorsan en kısa sürede edinmeye çalışacağım konuda iyiymiş galiba hadi sagol[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 daha once hic Terry Pratchett okumadiysaniz almanin bir anlami yok Terry Pratchett - Colour of Magic ile baslayip serinin kalan kitaplarini okuyn once, 28 itap var[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 pandora'dan eric'i aldım robinsona gittim 3milyon daha ucuz bundan sonra mekan belli.. en iyi kitap hangisiiiii ben morta hastayım ama sırf death başrolde olduğu için sanırım. death veya rincewindin ana kahraman olduğu kitaplar hangileri acaba bi el atınız.[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 sadece ucube kocakarılar ve mort'u okuma fırsatı buldum. Haliyle Mort'un hastasıyım:) Diğer kitaplarını bulsam başlayacam almaya:) Bu Robinson Crusoe nerdedir? Semt adı vermeniz yeterli.[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 istiklal caddesinde tünele giderken solda. orijinalleri satılıyor ama türkçe sanmıyorum[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 olmasi lazim[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya ben ithaki yayinlarina vbasvurdum TP cevirmeni olmak icin, ama Ithaki sanirim birakmis TP cevirmeyi artik orjinal okunur zaten TP, ya da harbi iyi cevirmenler lazim (Ingiliz kulturunu iyi bilen, Ingilizcesi iyi olmasinin yani sira turk ingilizce deyimleri arasinda rahatlikla gecis yapabilecek, Ithaki nin cevirilerinde bu eksigi gormustum) Rincewind in oldugu kitaplar Color of Magic Light Fantastic Eric Interesting Times (benim favorim The Truth dan sonra en cok bu kitapta guldum) The Last Continent (cok bayik geldi bu kitap nedense, avustralya hakkinda yazmis bu sefer, dayanamadim daha sorna tekrar okicam dogru duzgun, heralde ardarda okudugum 10. TP kitabi oldugundandir :P) Olum tum kitaplarda var! :P Basrolde olduklari ise: Mort Reaper Man Hogfather (muk kemmel bir kitap) tum seri yok elimde ne yazikki :) ama birazdan resim koyarim[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Wee Free Men de var, o asagida okuyacagim kitaplarin arasinda :)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 saygı duydum volfied. hogfather'ı da almıştım süper denk geldi yani. Only you can save mankind diye bi serisi daha var ama fantastik deil sci-fi biraz. discworld yanında hafif kalsa da guzeldir. çok sağol[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 dier kitaplarina sonra baslicam topluca Diggers Truckers Wings var daha cook var :P Going Postal i bulmam lazim Monstrous Regiment bohuhu[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar