forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 şimdi a hizmet sağlıyıcısı tanımlı [email protected] diye bir mail var bundan ayrılıp b şirketine gidiyoruz ondan da aynı şekil [email protected] uzantılı mail alıyoruz bu durum her 2 adrese mail gitmesi lazım gibi geliyor ama gitmiyore
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 win8'de de var bu. gmail adresiyle hotmail hesabı açıyor sana microsoft. mailler ikisine de gidiyor muydu bilmiyorum ama. du bir bakayım. baktım şimdi gelmemiş hiç bir mail.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 işte gelmemesi garip geliyor eski maile giriyorum ordan mail atıyorum [email protected] diye geliyor ama [email protected] a mail atınca sadece yeni olan sunucundan görüüküyor
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Elbette oyle gozukecek. Bkz. MX Records.
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 http://commondatastorage.googleapis.com/enterprisetraining/postini/admin/email_activate/email_mxrecords.html maillerin gönderildiği halde ulaşmamasına da bu mu sebep oluyor
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Arkadas 1 sene once neden olduguna dair sana cevap vermisim, sen hala up diorsun :)
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Hic MX Kaydi nedir, MX sunucusu ne yapar arastirmamissin bile internette. Armut pis, cignen, mideme gir.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 baktım da anlamadım hadi hizmet alınan arayüzden giden-gelen mailler doğru gitsin de hotmailden gönderilen de doğru adrese gidiyor
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Domain hangi sunucuyu isaret ediyorsa, DNS sunucusu hangi IP adresini cozuyorsa, o sunucuya gidersin. Browser'in icin de gonderilen mail'ler icinde aynisi gecerli. Hadi dagilin simdi. sdf
cantug Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben olayı anlamadım... Nasıl a ile b şirketinin mail adresi aynı olur ? ok iyi okumamışım. asfksajlkfas Önemli olan şey DNS lerdir DNS t ene tanımlıysa önemli olan odur DOMAIN i yöneten hangisi ise O belirler kime gideceğini OK ?
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bu işin 2 ayağı var: 1) Alan adına host'un nameserver'larını (kısaca NS) tanımlayacaksın. örneğin ns1.host.com, ns2.host.com diye. 2) Host'u o alan adına göre hazırlatacaksın. Yani atıyorum 5 tane host'a da aynı alan adını tanımladın. Sadece alan adını yönlendirdiğin NS'lerdeki host yayında olacaktır. Çoğu firma alan adı ve hosting hizmetini birlikte verdiği için kafan karışıyor olabilir. Mesela başka bir firmadan hizmet almak istediğinde alan adını da illa transfer etmek zorunda değilsin. O zaman eski firmana sadece alan adı ücretini ödeyip yeni hosting aldığın firmanın NS adreslerine güncellemen gerekir. Alan adı transferi bazen sıkıntı olabiliyor ya da uzun sürebiliyor. Kolay gelsin..
Öne çıkan mesajlar