Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 şimdi elimde bir adet içinde bozuk dosyalar olan sıkıştırılmış bi dosya var. benim bunları, winrarın bozuk dosyaları ignore ederek çıkarmasını sağlamam gerekiyor. bunun için de "Keep Broken Files" tikini açmam gerekiyor ammavelakin bu seçenek bende tıklanabilir değil. Niye böyle yapıyor bu gavat, bi yardımcı olun http://i.imgur.com/WvyBF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Acmaya calistigin arsiv rar arsivi mi yoksa zip falan mi ? Rar degilse ondandir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 abi yok buldum olayı da fail ötesi fail. yazayım buraya da başına gelen olursa öğrensin saçmalığı; şimdi eğer sıkıştırılmış dosyaya çift tıklayıp winrarı çalıştırırsak o seçenek kapalı oluyor. ancak winrarı kurduğumuz klasöre gidip, winrar.exe'yi açıp ordan dosyayı seçip extract dersek seçenek açık oluyor. böyle de saçma bişey yüzünden 2 gündür işkence çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 arşiv neydi hacu, kaliteliyse paylaş patidaşlarınlan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 asdfasjjfg konulu, temiz ohş Firefall beta ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar