fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bu topikte kpss hakkında bişeyler yazın sürekli, benim de aklıma gelsin, vicdan yapayım biraz çalışayım. kimler girecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 boyle baslik mi olur ya, degistiririm ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 kıpsss ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 başvuruları başladı mı? ya da bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 şimdi baktım pazartesi başlamış. çok pahallıymış yaw. 95 liraya kadar çıkıyor o ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 giriş belgesi gelmedi hala ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 gelmiyo zaten giriş belgesi artık hiç bi sınav için. OSYM'nin internet sitesinden çıktısını alıyosun ayrıca evet daha belli olmadı giriş yerleri. kesin son hafta belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 10 gün önce falan belli olur işte. Ben de giriyorum da çalışmadım hiç, leş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Hiç çalışamadım ya, keşke çalışsaydım, özelde insanı sömürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Sınav yerleri dün belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 fede said: kıpsss ;) son 14 buçuk saat fede, çalıştın mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 akşama bi bakıcaz sabah ta erken kalkar tekrar ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 şaka değil birazdan çalışmaya başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 19.02 olmuş saat bi dizi seyret tam 20 de başlarsın çalışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yemek yemedim daha. bi de duş almam lazım. 9 da başlasam. 4 saat çalışsam yatsam, sınava giderken birdaha göz gezdirsem, salonda 50 kişi olsa, yarısı kız olsa, onun yarısı güzel, onun da yarısı beni beğensesfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ahufsafhuaaaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 şimdi uyandım. başlıyorum çalışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sabah uyanıp da son kez buraya bakanlar için http://www.kpssforum.org/forum/29-kpss-guencel-bilgiler/744-2012-kpss-guencel-bilgiler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sınava şort tişört terlikle gitsek alırlarmı? deli gibi yanıyo buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sınavdan beklentim olmasa da, sonucu hayatımı değiştirmeyecek olsa da böyle tatlı bi heyecan var. sınavlar bağımlılık yaptı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 selam sıçtım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 selam Fatih nbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 selam sıçtım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 şoktayım hala. tayyip kime ayar verdi lan afiç mi SnP mi mudis mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ama tertemiz bıraktım kabahati ya. hiç sıvamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar