BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Gençlerbirliği dışında hep derbiydi yalnız finaller, o maç da uzatmaya gitmişti. Ben sanırım o 5 finali de izledim, hani Fb bu ligin derbi kralıdır son yıllarda, ben bu kadar silik derbi performansları hatırlamıyorum finallerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 BulletRide said: Akıllar playoffta muhtemelen ama neredeyse as kadro çıktıysa belli ki bu maç önemseniyor, taraftar ise çok iyiydi bir gaza geliver baskılı oyna. Ama Fenerbahçe ortasahada baskıyı yedi mi hiçbirşey yapamıyor. Kondisyon desen yerlerde. baktigim kadariyla dun sunlar oynamis; dia, serdar, mert, topuz (ortada), bienvenu, semih (bu ikisi yedek galiba). takimin iskeleti olan bekir - yobo - emre - alex - sow dagildiktan sonra zaten kalani full as olsa da pek birsey degismiyor. aykut kocaman'in takima kattiklari arasinda alex'in insanustu performansi, stoch'un iki senede kendini inanilmaz gelistirmesi, eskiden her zaman sac bas yolduran cristian'in artik sadece arad abi sac bas yoldurmasi; (santos da keza oyleydi), bekir'deki inanilmaz seviye atlamayi sayabiliriz. dia'dan 2 senedir, mehmet topuz ve semih'tense bu sene faydalanamiyoruz. bu da dezavantajlari. ama sorusturma sebebiyle aykut kocaman'in kendisinin de yasadigi cokuntuyu dusunerek diyorum ki bunlarin hepsi cok normal. seneye duzelir. bu sene bjk ve trabzon'un bildiginiz kotu takimlar olmasi sayesinde 2. bitirdik, kaldi ki biraz sansimiz yaver gitse sampiyon olma ihtimalimiz bile vardi (hala var gerci de lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 https://p.twimg.com/ApyCBuyCQAAu15U.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ne var abi koyun kesmisler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 şu altı çizili yerlerin açıklanacak bir şeyi yok yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 tarlaya yansıyan bi şey yok sonuçta fiyat araştırması yapıyor köylü diye ucuza kapatcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 nasıl bir kontekst içinde söylenmiş, nasıl savunmuşlar falan diye çok merak ettim iddianamenin pdf'ini indirdim. öyle veya benzeri bir cümle yok. ek delil klasörlerinin pdf ini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Şekip o tarlayı otopark olarak kullanacaktık diye savunma yapmıştı. said: Şekip Mosturoğlu da slayt ile o tarlayı gösterdi ve 'F.Bahçe tesislerinin (İncek) yanındaki tarla. Otopark için alınmak istenmiş' dedi. Totem ya da bayramdan daha inandırıcı lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ee tabi otopark a parkeden arabalara bakmak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar