Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Radyo Paticik] 22.10.2004 Yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 ve 905 numara alabilirmiyiz.
Bu arada Psycho Killer i bir grup daha soyluyor.Daha sert bir sekilde grubun adını bilen varsa yazarsa sevinirim.[signature][hline]To be or not to be
Mesaj tarihi:
Oha bu kadar kotu yazılamazdı pardon sıcmısım ozur dılerım Cthulhu_[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
OLEY
IN SUCH A WINTER'S DAAAAAAY[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
Bu sarkı ile maden falan mı kazıyodun abi :)[signature][hline]To be or not to be

[Bu mesaj micha tarafından 22 Ekim 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok madenı ben kazıyorudum

Bu arada songs from the woods alsam Jethro Tull calmsıken[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
o zaman Led zeppelinden alalım tam olsun In my time of dying veye lemon song

Fıkrımı degıstırdım Bonzo's Montreus varsa super olur.
[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.

[Bu mesaj Cuce tarafından 22 Ekim 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi biraz muhabbet et bea :)
Hep muzikte sarmıyor.Kız muhabbeti olabilir mac muhabbeti olabilir gir bi yerden artıkın :)[signature][hline]To be or not to be
Mesaj tarihi:
Bıraz falza sımardım herhalde hehehe yzu bulunca neyse ben dınlıyorum nereye kadar gıderse program sen devam et Estel.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
Cok guzel bır yayaındı Estel cok tesekkurler.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
Sade-Smooth Operator Jezebel varmı diye baktım yokmus. Bu tarz muzikte gece kluplerinde calan striptiz sarkısı gibi LoL[signature][hline]To be or not to be

[Bu mesaj micha tarafından 23 Ekim 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
micha, 23 Ekim 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
[b]Bu tarz muzikte gece kluplerinde calan striptiz sarkısı gibi LoL

ehm
hey yüce allahım sen kullarına neler söyletiyosun böyle!!!
duy dela duy
toplum sana neler diyo bi kulak ver
Mesaj tarihi:
said:
Bathory, 23 Ekim 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
said:
micha, 23 Ekim 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
[b]Bu tarz muzikte gece kluplerinde calan striptiz sarkısı gibi LoL

ehm
hey yüce allahım sen kullarına neler söyletiyosun böyle!!!
duy dela duy
toplum sana neler diyo bi kulak ver

Ben smooth operator icin dmeistim dela yanındayım :)[signature][hline]To be or not to be
Mesaj tarihi:
böyle arkada$tan edinilmi$,kendi hayat tarzlarına 180derece ters olan müzikleri çalmıyolar mı $u wjler..hey allam
ne güzel kendine has gay $arkılarınla gidiodun nerden çıktı bu sana ters olan godfather..

bak bak laflara bak,beni dinleyicilerimle ba$ba$a bırak falan
aaa
  • Yeni Oluştur...