barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 arkadaslar icim kaniyo. bu oyunu birakmak zorunda kaldim. biraktirdilar. silah zoru:((. gerci temelli deil.elbet geri donecem. muzigi bile zihnimde; dididididiiiiidii....:)) buraya oyundaki butun yenilikleri yazinda bari onlari okuyum. bu arada herkes jedi oldu mu:)[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master(dim) ayrildim:((((((((((
heyd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 nedn ayrıldın abi ya? mafya falan mı bastı evini?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ADMIIIIIIN! AÇ ŞU PORTU ADMİİİİİİİİİİİİİİİİİN![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
heyd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hahah sen o kadar para ver falan sonra gitsinler portları kapasınlar. yazık walla :) bak benim okuluma kısılıcak port bilem yok :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice
Öne çıkan mesajlar