barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 arkadaslar icim kaniyo. bu oyunu birakmak zorunda kaldim. biraktirdilar. silah zoru:((. gerci temelli deil.elbet geri donecem. muzigi bile zihnimde; dididididiiiiidii....:)) buraya oyundaki butun yenilikleri yazinda bari onlari okuyum. bu arada herkes jedi oldu mu:)[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master(dim) ayrildim:(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 nedn ayrıldın abi ya? mafya falan mı bastı evini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ADMIIIIIIN! AÇ ŞU PORTU ADMİİİİİİİİİİİİİİİİİN![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hahah sen o kadar para ver falan sonra gitsinler portları kapasınlar. yazık walla :) bak benim okuluma kısılıcak port bilem yok :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar