Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

parca sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

2000 model opel corsa nin direksiyonunda korna basma yerleri yirtilmis sadece o orta kismi bulmam mumkun mu ? Bulursam nerede bulabilirim bir de benim degistirebilecegim bir sey mi o yoksa illede sanayide mi degistirtmek zorundayim ?

Arac sundan

Mesaj tarihi:
google da araştırdıgıma göre korna kısımları değişebiliyormus ben de önce airbag i dusundum ancak anladıgım kadarıyla sadece airbagın kapagı değişecek

ahanda buldum

bundan
Mesaj tarihi:
Nerede bulabilecegim hakkinda yardim ettigin icin oncelikle tesekkur ederim

Gecenlerde bir baslik acmistin arac temizleme hakkinda hazir sormusken buradan sorayim :) aracin kumasvari tavanini nasil temizlerim beyaz sabun uygun mudur :D
Mesaj tarihi:
Selam,

Tavsiyem fiber temizlik bezi+Magirausadıpuowefşksld marka iç mekan/kumaş temizleme sıvısı. Ben fiber bezi de o spreyi sipariş ederken bu firmadan almıştım. Zamanında o kadar havlu kullanmaya çalıştığıma üzüldüm, güzel temizledi vallahi.

Ben geçen sefer sadece koltuk, kapı içleri ve deri parçaları temizleyebilmiştim. Yer halısı ve tavan kaldı ama bu haftasonu da tavanı elden geçirmek istiyorum. benim tavan kumaş, kırçırlı halı gibi değil, o sebeple fiber bez ile güzel temizlenir diye düşünüyorum.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
boyle taksici tipi bisey yerine cok heveslendiysen bir dosemecide kendi doseme renginde hatta kumasinda istedigin tipte bisey yaptirmak daha mantikli.
Ben boylesine kolumu koymaya utanirdim.
Mesaj tarihi:
boyle bisey takarsan sadece aracin degerini dusurursun, birak kalsin.
Trim boya/cilasi al, plastikleri biraz adam et. tavan ve dosemeleri adam et. kirik/calismayan parca varsa degistir/tamir et yeter.

Boyle seyler cok az insanin dikkatini cekip gozunde degerlendirir, cok buyuk bir zumre icin ise deger kaybettirir.
Mesaj tarihi:
bunların aırbag ayrı korna ayrı yerde degılmı ? ufak bı dugme dıe hatırlıyorum ben yanlıs da olabılırım .Golf lerdekı radyo dugmelerı gıbı ıste anladınız sanırım :)

degılmıs :)
  • Yeni Oluştur...