Cairne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 2000 model opel corsa nin direksiyonunda korna basma yerleri yirtilmis sadece o orta kismi bulmam mumkun mu ? Bulursam nerede bulabilirim bir de benim degistirebilecegim bir sey mi o yoksa illede sanayide mi degistirtmek zorundayim ? Arac sundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Eee airbag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 google da araştırdıgıma göre korna kısımları değişebiliyormus ben de önce airbag i dusundum ancak anladıgım kadarıyla sadece airbagın kapagı değişecek ahanda buldum bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Selam, çıkmacılarda çok rahat bulabilmen gerek. ustanın 2 katı zaman harcarsın ama kendin de yapabilirsin bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Nerede bulabilecegim hakkinda yardim ettigin icin oncelikle tesekkur ederim Gecenlerde bir baslik acmistin arac temizleme hakkinda hazir sormusken buradan sorayim :) aracin kumasvari tavanini nasil temizlerim beyaz sabun uygun mudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Selam, Tavsiyem fiber temizlik bezi+Magirausadıpuowefşksld marka iç mekan/kumaş temizleme sıvısı. Ben fiber bezi de o spreyi sipariş ederken bu firmadan almıştım. Zamanında o kadar havlu kullanmaya çalıştığıma üzüldüm, güzel temizledi vallahi. Ben geçen sefer sadece koltuk, kapı içleri ve deri parçaları temizleyebilmiştim. Yer halısı ve tavan kaldı ama bu haftasonu da tavanı elden geçirmek istiyorum. benim tavan kumaş, kırçırlı halı gibi değil, o sebeple fiber bez ile güzel temizlenir diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 koltuk sprey sabunlari felan var onu sikip sonra elek. süpürgeyle cekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Koltuk sprey olayini deniyim ya ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bir de söyle bir kolçağa rastladım eksikleri ararken bunu nerden temin edebilirim acaba ? Sahibinden markası isotta internetten alışveriş yapmak istemiyorum onu da belirteyim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 boyle taksici tipi bisey yerine cok heveslendiysen bir dosemecide kendi doseme renginde hatta kumasinda istedigin tipte bisey yaptirmak daha mantikli. Ben boylesine kolumu koymaya utanirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Ozel yaptirsam ne kadara patlar ? Bu 20 liraya falan bulunabilecek bir sey arabayi satmayi planliyorum o yuzden biraz aracin icine harcama yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 boyle bisey takarsan sadece aracin degerini dusurursun, birak kalsin. Trim boya/cilasi al, plastikleri biraz adam et. tavan ve dosemeleri adam et. kirik/calismayan parca varsa degistir/tamir et yeter. Boyle seyler cok az insanin dikkatini cekip gozunde degerlendirir, cok buyuk bir zumre icin ise deger kaybettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Selam, Çok kro bir ürün bence, genel yorumlara katılıyor ve takma diyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bunların aırbag ayrı korna ayrı yerde degılmı ? ufak bı dugme dıe hatırlıyorum ben yanlıs da olabılırım .Golf lerdekı radyo dugmelerı gıbı ıste anladınız sanırım :) degılmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar