Gunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Bi türlü anlayamadım, mesela paticik eskisi gibi çıkıyor ama mesela bu alanda yer alan "adsl fiyatları düştü" başlığındaki linkteki yazılar 20 şer fonttan yazılmış. Net bankacılığında da hesabımı görmek istiyorum, tek satırda görmem gereken hesap scroll downla 6 satırda gözüküyor. Ayrıca yahoo mailinde Inbox yazıları falan dahil mesaj bodyleri de devasa. Sanli accesibility options açılmış gibi görme engelliler için. Arkadaşım bir iki gün karıştırmıştı bilgisayarı nerden yapmış olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 view-text size dan ayarlanabiliyor o. türkçesi için bilmiyorum:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ctrl + mouse scroll sorunu cozmeli[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ctrl+scroll gerçekten çözdü. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 sp 2 yukluyse ctrl ve scrool ikiliside yapabilir (uzak ihtimal ancak olasilik dahilinde:D )[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar