Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 malum yaz geliyor söyle 600-900 rpm arası gürültü yapabilir sorun değil max 150-175 tl arası bi sogutucu bakıyorum http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/zalman-zm-nc2000-zm-nc2000-notebook-sogutucusu-siyah/productdetails.aspx?I_ID=37839 http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0019-massive23-gt-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58362 su ikisi arasında kaldım yada tavsiye edeceğiniz bi model varsa onada bakabilirim aslında çok ısınma problemi yok ama 10-12 saat sonunda sol küçük serçe parmağa böyle ufak bi ısı geliyor rahatsız ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Zalman iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 zalman nc2000 var bende, sessiz sakin calisiyor.. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Direkt zalman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 oha soğutucuya bukadar para verilirmi ya yıllardır altına kitap koyup kullananlar görüyorum şikayet yok..masaüstü ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 vazgeçtim kitap alıyorum var mı şöyle iyi bişey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Bu kitabın bi üst versiyonu http://www.hahastop.com/pictures/Laptop_Cooler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bn bildigin kapagini soktum aletin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bu vantilatör olayını ben desktop kasasına yaptıydım yandan, amd idi malum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 3 sene önce tt notebook soğutucu almıştım, tamamı alüminyum ve 2 tane 15cm fan vardı. notebook'un alt kapağını açıp kullanıyordum ve 91 dereceye çıkan sıcaklığı 78'e fln düşürmüştüm. kötü ve kurak günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 zalman alıyorum sanırımda TT dizaynını beğendim ama dandik gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 zalman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Seele said: zalman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 cool master mıydı neydi var bende bi tane 0 gibi 3 fanı var haraketli ve mandallı istediğin yere takabiliyorsun. USB girişli usbsini takdığın yerde bi usb girişi daha var slotuda harcamamış oluyorsun. Soğutma hızı ayarlanabilir. Wow oynarken fps için takıyordum etkiliyordu baya. fiyat : 100 tl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bende var bir soğutucu ama markasını unuttum böyle bilgisayara bağlamıyorsun. bu altında jel gibi bişi var içinde ısıyı emiyor katıyken genleşiyor ısındıkça ve laptoptaki ısıyı emiyor tabi bir yerden sonra daha çok ememediği için laptop uzun kullanımlarda gene ısınıyor. ona yapacak birşey yok ama hem laptopun altına zarar vermiyor hem de gürültüsü yok bişeysi yok. teknosadan 1 buçuk sene kadar önce almıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar