Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 cuma biraz usutmusum, burun akmasiyla basladi bogaza indi dun *pazar* yesil baya balgam tukurdum uyandigim gibi doktora gidicem de pati doktorlarina da sorayim dedim bosu bosuna antibiyotik kullanmak istemiyorum su an kuru oksukur var ve bronslarimin dolu oldugunu hissediyorum.. *baya dolu olduklarini biliyorum bizzat, burunda falan bisi kalmadi* (nac 600 kullandim, direk cigere/bronslara indi balgam, sinus rinse + nasonex kullandim bir de) bir el atin bugun is gorusmesine gittim sesim bi garip falan dinleniyorum, da 2-3 gune duzelmezse baya kotu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hilfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sudafed yesil + gayaben aldim umarim olmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 doktora git yoksa benim gibi diretirsen zaatüre başlangıcından gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 aile doktorunu aradim, gidersem kesin daha hasta olucaktim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ilaçtan ziyade yatıp dinlenmen gerek. ama bu evde bilgisayar başında oturmak falan değil. bildiğin yatman gerek sabahtan akşama kadar. bol sıvı tüket. vitamin al antibiyotikten önce. meyve suyu iç. taze meyve ye. duş al sık sık. sigara içiyosan kesinlikle içmemeye çalış. en iyi yöntem bunlar yoksa antibiyotik dediğin şey de 3-4 gün düzenli kullanımdan sonra etki etmeye başlıyo. doktor değilim ama tavsiyelerim bu yönde, yanlışım varsa yetkili arkadaşlar düzeltsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ' Kendikendimin dohotruyum iveeeeet ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 kendine dolgu yapabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 BabacumMostors said: kendine dolgu yapabiliyor musun? Dişlerimi fırçalıyorum , çürütmüyorum. Yaaa yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 işte bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar