Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: abuzittin, 07 November 2003 21:55 tarihinde demiş ki: Off iyiki bi topic actık bea..msj atmayın sizde..[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... ee topic kirliliği yaratmayın...sizde...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: _-Sturm-_, 09 November 2003 16:38 tarihinde demiş ki: Oğuzhan/9-E[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..." Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız Selam Osun Umur 9E[signature][hline]"Oh My God! Aliens!! Don't eat me! I have a wife and children!! EAT THEM!!!" -Bomba şahsiyet Homer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
5ergio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 12 yaşında mı neydim girdim daha bi bujuk yıl war inatla bitmio ne okulmuş be 10-H Sercan [Bu mesaj 5ergio tarafından 15 January 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 9N ilker tüm Kadıköy Anadolu Lisesi camiasına selamlar saygılar.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar