Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Selam diorum ve Alman Liseliere nanik yapıyorum.. Kal'den olanlar sınıf ve isimlerini sölesinler plz.. Hz-2/E Koray diorum....a.k.a yatılı bizon was given me by Ozan Celik a.k.a Ö.B baskanı :)[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bu kaçıncı KAL topici bea.[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 walla bilmem ama son halini örenmek icin okulumuzun bu topic'i acmıs bulunmaktayım onlar eskidi heralde..[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 heyecanlı genç[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ulan yeter be iyiki bi KAL da okuosunuz.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Off iyiki bi topic actık bea..msj atmayın sizde..[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ben de '03[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: fizban, 07 November 2003 21:57 tarihinde demiş ki: martı '2003[hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz. aynından[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 heralde,kallı olmanın ayrıcalıgı görkem 10/N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ahaha bu da nanik yapmış bn de sabun yapıyorum var mı be :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: fizban, 07 November 2003 21:57 tarihinde demiş ki: martı '2003[hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz. ben de.[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: abuzittin, 07 November 2003 20:42 tarihinde demiş ki: walla bilmem ama son halini örenmek icin okulumuzun bu topic'i acmıs bulunmaktayım onlar eskidi heralde..[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... sen de baya eskiymişin hani hazırlık olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ege/10-E[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: blademaster, 07 November 2003 22:47 tarihinde demiş ki: said: abuzittin, 07 November 2003 20:42 tarihinde demiş ki: walla bilmem ama son halini örenmek icin okulumuzun bu topic'i acmıs bulunmaktayım onlar eskidi heralde..[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... sen de baya eskiymişin hani hazırlık olarak ewt baya eskiyim off allam ya önceki topicler 2 sene fln öncekilerde yalnıs hatırlamıyosam o zaman da ben okulda yoktum? anladın mı simdi? hııı anladın mı?[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 biraz daha kibar olabilirsin abuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bende martıyım 10/L Yo5uN[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 şu hazırlık ezme politikası kadar berbat bişey yok ya herkes geçio o dönemden, herif bi konu açmuş kursagında kalmış (p.s: kallı deilim :) )[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 L mi L 12 sınıf ediyo 12 sınıftan çok da olabilir yani oha kaç öğrenci var yaaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 biz hzırlıkları ezemiyoruz bile bu seneki hazırlıklar tam velet boyunda ilkokul espirileri faln yapıyolar kızların saçlarını çekip eğleniyolar faln çok komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: blademaster, 08 November 2003 18:32 tarihinde demiş ki: L mi L 12 sınıf ediyo 12 sınıftan çok da olabilir yani oha kaç öğrenci var yaaw bu neden bütün okul kavgalarını yendiimizi açıklıyo sanırım biz okul diil köyüz :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 blade pardon... ewt tam bir köyüz hatta sehir :P tüm mezunlara selamlar..bu hafta okulda 5 günde 4 kavga helal yani yakısır ne diyim :)[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ahaha köy deli olmuş ama öğrenci birliği faln sdalgası seçimlerine köyümüze elektrik su getircez die girn şamtayı herkes sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 okulumuzda havuz dail olmak üzere her türlü hizmet vardır Yanlız havuzumuz sadece yağmurlu günlerde açıktır :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ozman siz de her sınıfa havaalanı hidroelektrik santrali faln dersiniz heryere dev ekranlarda pb tv ve teleon koycaz dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 aahh nerde fizbozun macereları benim tıkanıklıklarım:Pp..ehaha:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar