Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Kapı baca dahilse, bi uçtan diğer uca nuke çek.. Ben bi serverda yapmıştım bunu :)[signature][hline][b]-=YeK|Acextar Lousiano|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hödö :D ama ben i_hede yi silcem yaw :( silmek istiyorum ühhüh :( ayrıyetten gold da kalmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu kadar açıklama yapılmış hala anlamamışsın yuhh diyor ve dewam ediyorum... [itemdef i_gold] bul bunu başına " // " koy save at servera.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 :) sende yazdıklarımı tam okumamışın "YUHH" diyorum başkada birşey demiyorum :) ayrıyetten scripti silince gold kalıyor item , ben gold kalmasını istemiyırum yine 2 sayfa geyiq ve kavga ettiniz sonuç "0"! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar