Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 selam patiler, bizim olan bi siteyi hakzorladı bu filistin tayfasıda, geri almamız lazım. Nasıl alabiliyoz? şifrelerimiz falan var işte noob maymuna anlatır gibi annatın help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 sitenizi merak ettim, dürüst olmak gerekirse filistin tayfasının dikkatini nasıl çekti onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bişi yoktuki sitede sıradan fotograf yani. Adamlar random bulup saldırmıslar. ee nası gerı alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 valla ben anlamam threaddeyim diye ayıp olmasın diye yazıyorum. ilk aklıma gelen websitesini veren domainciyi aramak olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 hosting servisi aldıgın yer ile goruserek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 aradık bize şifrelerimizi verdiler c panel mi ne varmış ordan geri alcakmışız? nassığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Suark said: aradık bize şifrelerimizi verdiler c panel mi ne varmış ordan geri alcakmışız? nassığ haaa siz daha o chaptera gelmediniz yani abi sitenizi yapan adam anlamıyo mu c panelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 site yapan yokki arkadaş bitane foto upload etmiş o kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi site yapmayı bilmiyosunuz, cpanel'den haberiniz yok, ama geri almak icin ugrasıyosunuz. nasıl is bu anlamadım ben. filezilla indirin. ftp bilgilerinizle baglanın sunucuya. kendi index.html'nizi upload edin. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 başlat>çalıştır>notepad notepad açlınca alttaki metni kopyala notpade <html><body> <center><h1>Siteyi Geri Aldık</h1></center> </body></html> masaüstüne farklı kaydet index.html olarak filezilla ile ftpden sitenin bağırsaklarına bağlan :) www ya da home ya da public_html diye bir klasör bul içine dosyayı at. değiştireyim mi diyecek he de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 haydari said: Siteyi Geri Aldık [/code] ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar