Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gameplay Stream eden siteler.

Madcat

Öne çıkan mesajlar

justin.tv demesinler zaten, twitch.tv Justin.tv'nin oyun bazlı platformu zaten.

ustream.com
livestream.com
(yukardaki ikisi eski popülerliğini kaybetti gaming alanında)

owned.tv (twitchle savaşıyor. dandik arayüzüne rağmen savaşabilmesinin sebebi de streamerlara daha yüksek kar payı vermeleri, o yüzden parayı amaçlayan streamerlar burayı tercih ediyor.)

ben çok uzun süredir stream olaylarını takip ediyorum. twitch çok iyi onun kadar kapsamlısını da görmedim bu zamana kadar. bence başkasını aramana gerek yok. tabi sen bilrsin yine.

ha zaten bulacağın çoğu oyun stream eden site de zaten bu 3-4 stream sitesinin linklerini toplarlar bünyesinde kaynak yine bunlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

own3d'da iyiymiş.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, twitch'e rastgele denk geldim dedim acaba dedim daha büyüğü var mı :D
ya aslında şu dandik 1mbit ile buffer yemeyen birşeydi amacım,twitchde 240p bile olsa buffer yiyip deli ediyor adamı. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

own3d'da iyiymiş.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, twitch'e rastgele denk geldim dedim acaba dedim daha büyüğü var mı :D
ya aslında şu dandik 1mbit ile buffer yemeyen birşeydi amacım,twitchde 240p bile olsa buffer yiyip deli ediyor adamı. :D

evet. ve o ilginç şekilde her gün farklı şekilde olabiliyor. onu internet bilgisi iyi olanlar cevaplayabilir. bi gün bufferlı izliyosun bi gün 720p nehir gibi. bu yurt dışı çıkışları arada bi depresyona giriyo ya onla ilgili heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...