Madcat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ya şu twitch.tv gibi başka siteler var mı bildiğiniz böyle oyun stream edenleri izleyebileceğimiz? justin.tv falan demeyin de ne bileyim bu konsepte benzer siteler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 http://www.own3d.tv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 justin.tv demesinler zaten, twitch.tv Justin.tv'nin oyun bazlı platformu zaten. ustream.com livestream.com (yukardaki ikisi eski popülerliğini kaybetti gaming alanında) owned.tv (twitchle savaşıyor. dandik arayüzüne rağmen savaşabilmesinin sebebi de streamerlara daha yüksek kar payı vermeleri, o yüzden parayı amaçlayan streamerlar burayı tercih ediyor.) ben çok uzun süredir stream olaylarını takip ediyorum. twitch çok iyi onun kadar kapsamlısını da görmedim bu zamana kadar. bence başkasını aramana gerek yok. tabi sen bilrsin yine. ha zaten bulacağın çoğu oyun stream eden site de zaten bu 3-4 stream sitesinin linklerini toplarlar bünyesinde kaynak yine bunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 own3d'da iyiymiş. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, twitch'e rastgele denk geldim dedim acaba dedim daha büyüğü var mı :D ya aslında şu dandik 1mbit ile buffer yemeyen birşeydi amacım,twitchde 240p bile olsa buffer yiyip deli ediyor adamı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Madcat said: own3d'da iyiymiş. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, twitch'e rastgele denk geldim dedim acaba dedim daha büyüğü var mı :D ya aslında şu dandik 1mbit ile buffer yemeyen birşeydi amacım,twitchde 240p bile olsa buffer yiyip deli ediyor adamı. :D evet. ve o ilginç şekilde her gün farklı şekilde olabiliyor. onu internet bilgisi iyi olanlar cevaplayabilir. bi gün bufferlı izliyosun bi gün 720p nehir gibi. bu yurt dışı çıkışları arada bi depresyona giriyo ya onla ilgili heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 1mbitle alakası yok 1 mbit 320 p video izlemek için yeterli ama lanet yurt dısı cıkıslarımız millet youtubea abanınca dayanmadıgından böle gece 1080p izlesen buffersız akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 buffer olayı servera göre değişiyo, mesela angrytestie streami 2mb bağlantım ile 1080p+ da sorunsuz akıyo, ama 480p de kasıyo,yada 720p de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 http://www.gamereplays.org/portals.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 solomid.net LOL ve dota2 adamların gaming evi var, ne deli para kırıyorlarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar