Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss icin nasil bi taktik uygulamaliyim sizce

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

24 saat kas kas kas. Şaka tabii :), bu taktik falan bence idealine göre belirlenir. Mesela illa İstanbul içinde bilg. mühendisi falan olacağım diyorsan, o zaman baya kasman lazım ama kafanda bir şey yoksa çalışmazsın zaten.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 21 Ekim 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dersleri dersahnede çok ii dinle.
Evde çok zorlamadan test çöz.. Son 2-3 ay baya denemelere yüklen. Dershanede devamsızlık yapma. Boğaziçi garantisi ben de veriom. şahsen ben yaptım ve oldu :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla buradan alcağın tavsiyeyle bi halt olmaz çünkü hiçbir insan bir değil. Kendi kendini çözeceksin nasıl konuları anladığını, nelerde eksiğin olduğunu falan. Sora da tıpış tıpış rehberlikçine.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada dersane rehberlikçisi bu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 21 Ekim 2004 00:28 tarihinde demiş ki:
yavas mortis yavas

nie yavaş narin?

ÖSS çok salak bi sınav. İstersen 24 saat test çöz. Herşeyi tekrarla hayvan gibi çalış. Sınavdaki ruh haline bakio sonucun. Benim derece beklenen 10 tane arkadşaımın sadece 1-2 tanes i iyi bişey yaptı. Dierleri normal hatta bazılaır da kötü sonuçlar aldı. Alakası yok. Pişman olmıcağın derecede abartmadan çalışcaksın öss ye.

Ezber diil bişey diil yoruma bakio. Soru çözme tekniğine bakio, hızına bakio hatta bunlardan en önemlisi stress olmayıp rahat olmana bakio.

Boğaziçini kazanmak hiç de abartılacak bişey diil. Tamamen şanslı günündeyseniz ve önceden yeterli derecede abartmadan hazırlanmışsanız girersiniz.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bişey daha ekliyim. Bildiğin konulardan çok az test çöz. Paso git soru sor bilemediğin şeylerinin üstüne git. Ben tam tersini yaptım, hep bildiğim konuları çözüp kendi çapımda eğlendim. Paso testlerde yapamadıklarımı işaretleyip öle bırakiodum sormuodum. Belki sorsam daha yüksek puan alırdım fakat yine aynı bölümü seçeceğimden bişey farketmezdi. O yüzden takmiom pek.

Ama saana böle bişey olmayabilr 2-3 puanla kaçırırsıın istediin yeri falna allah korusun. O yüzden yanlışların üzerinde çalış sürekli.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sayısalcıyım ve hayatımın en kötü sınavlarından birini çıkardım moralim feci yerindeydi ama ona rağmen o baskı hissi (sallamıyorum diyen yalan söyler, ben de güle oynaya girdim) adamı bir garip yapıyor.

Son 15 sınavımdan çok daha kolay bir matematiğe girdim ve çok basit bir soruda çok salakça bir hata yaptım. Hep full dü matematik, öss de direk yaparım gözüyle baktığım mat. yaktı beni. 1 saat 10 dakka harcadım (ara ara dönüp bakmaları da katınca) neyse sora tamamladım ama salakça bir hata yapmışım işte deli oldum. Ardından fen allahtan 30 dakkada şıp diye bitti yoksa hayatım kaymıştı yani. Diğerlerini yetiştirebilmemin yolu yoktu o zaman. 1 de ondan çıktı. Ama tr ve sosyali zaman problemiyle öyle bir yaptım ki sözel cidden beklediğimden çok daha düşük geldi.
Sonuç olarak 289 yaptım 300 üzerinden ama beklediğim bu değildi yani. Yine de 1. tercihime girebildim ve mutluyum.

Ben dersaneyi takip etmek harici, sadece son 4 ayda falan özel bir çalışma yaptım. Ama zaman öyle çabuk geçiyor ki. Abi azizim muhabbetlerine dönecek, ama cidden 1 yıl önce, napcaz lan öss de, muhabbetlerimizi arkadaşlarımla dün gibi hatırlıyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

calismak insanin icinden gelcek..

en yakın arkadasım bu sene girecek uni e gel sinema vs bisiler yapalim diyorum ders calisiyorum diyo misal..

bole topic acan birisininde ders calismak istedigini pek sanmiyorum..

cunku kendimden ornek veriyim butun sene 2 saat calismami 3 hatta 4 saat yapmaya calistim ama olmadi..yok ara veriyim yemek yiyim sora devam ede rim taktigini denedimeve gel biraz uyu sora aksama kadar test coz taktigini denedim olmuyo du iste..

senenin basinda sole yaparim istedigin yeri kazanirim dedim kazandimda eve gel yemek ye uyu2 saat test coz sora bilgisayar disari cikma vs vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Dersleri dinle;her hafta deneme coz.. bu kadar..[signature][hline]Slat, 07 Ekim 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
Sol omzun sağ omzuna göre daha gelişmiş çünkü ordan şey ettim..
Silthanas, 10 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
sol elle masturbasyon yapiyordur..
Sosyal ağlarda paylaş

benim gibi olma kazanırsın (gerçi umudum var benimde)

öncelikle genel kültür şart. sonra çok oku çok yorum yap kendi kendine boool boool oku, günde 1 saat test çöz, 18 yaşını doldurduysan iddaa oyna(bu alakasız).

Ama ben napıyorum sadece genel kültüre ve üstün yorum yeteneğime güveniyorum. bol bol içiyor test mest çözmüyorum..
ayda bi deneme sınavına giriyorum dershanede 210-220 arası alıyorum...
Biran önce kasmaya başmama lazım 260 almam şart en azından. okul puanı da 70 desek (okul 3.süyüm ama nolur nolmaz) 340 Çook puanmış be :) ben 320 falan alırım heralde
İstanbul Üni. Gazetecilik olabilir....[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi tm ysen işin çok kolay bizim okulun tmleri şu sıralarda 275+ yapıyorlar öss denemelerinde finale gidiyor büyük kısmı okuycan işaretlicen çalışmanda kolay tmysen

fm isen eğer şu ana kadar bişi yapmadıysan bilmiyorum şansın ne ama öncelikle cebir ve geometri ile işini bitir 40+ yapcak seviyeye gel
kitap tavsiyesi pi konu anlatırımlı matematik bunun soru bankası var ama soru bankasında özel testi ve son testleri zor oluyor gereksiz konu anlatımlı olanın soruları össnin yarım kat üstü olabiliyor konuyu kavrıyorsun bu kitap dışında sana başka tavsiyem yok

geometri için önce güvender geoyu tavsiye ederim konuyu bir kere öğreniyorsun çok iyi birşekilde çünkü o kadar çok test varki soru tiplerine bir aşinalığın oluyorki geo için en önemli nokta bu daha sonra sorularda uzmanlaşman geometri için önemli bi aşinalığın var ama daha iyi ve hızlı olman gerekli bunun için sana tavsiyem körfez geometri (bizim dersanenin yayını ama türkiyenin heryerinde olması gerekiyor), fem geometri, birey geometri(bunda son testleri çözmene gerek yok çözebildiğini çöz diğerlerini atla gereksiz zor son test ve üçgende açı kısmını doğrudan geçebilirsin çünkü ek çizimli sorular var sürekli öss mantığına aykırı), maltepe geo çözümlü soru bankası, pi geo (bunda az test var ama harbi baba sorular var bazı sorular için bariz aşmak gerekiyor), final geo (bunun pek güvenderden farkı yok çok soru var onun için çözülebilir mesela yamukla ilgili 10 test varsa 2 testte bir aynı soru sadece rakamları farklı çıkıyor ondan bayabilirsin)

kimya için başlangıç seviyesi tavsiyem pi konu anlatımlı kimya konu anlatımı iyi çalışılabilir soruları ise güzeldir çok zor sorular yok konuyu kavrarsın bence bu kitaptan sonra kimya için başka bir çaba harcaman gereksiz haftada bir 14-30 soruluk kimya denemesi yapsan yeter ama yetmez dersen sana pi kimya soru bankası, birey kimya soru bankası (bazen çok detaylı düşünebiliyor) tavsiye ederim birde final kimya kitapları var tavsiye etmiyorum çünkü acaip şeylere dikkat ediliyor yanda basit bir suyun erime grafiği var ama başta 1 atm demediği için yanlış şıkkı işaretliyorsun fln çok dikkatli okuman gerekli ve bilgi düzeyin belirli bir yerin üzerinde olmalı

fizikte konu çalışman gereksiz her kitapta aynı şeyler yazar önemli olan geodaki gibi soruları bilmen bi aşinalık olması bunun için soru çözceksin başlangıç için güvender fizik (5 net altıysa bunu al yoksa bayarsın) yada maltepe fizik (bu da yeni çıktı izmirde basılıyor çok ucuz o yüzden güvender yerine bununla başla daha iyi ve 10-15 net yapan birisiysen işine gene yarar) zor ile orta arası fem çözümlü soru bankası son test haricinde zorlanmazsın zaten bu seviyedeysen seçici sorular var biraz daha geliştirmek istersen pi fizik, pi soru bankası fizik, körfez fizik(öys zamanından kalmış bir kitap ondan öss mantığı dışında sorular var içerisinde), birey fizik, final fizik güzeldir bir çoğunda baba sorular var hepsi üç aşağı beş yukarı aynı kazıklıkta 15ten 19a çıkmak için yapılabilir

biyoloji için dersanede derslerini takip edeceksin eksiksiz not tutacaksın merak edip soru sorcaksın ve konuları diğer biyo bilginle ilişkilendireceksin eğer temel bio konularıysa ezberliyeceksin başka şansın yok ve aylık tekrar yapman şart olan bir ders
başlangıç tavsiyesi fem konu anlatımlı biyo tek geçiyorum sıkmıyor konu anlatımı dersane notu şeklinde (tek kötü yanı bazı şeylerin olmaması ama gerekli olabilecek çoğu bilgiyi barındırıyor yazmayan bilgilerde zaten denemelerde tanımlanıp geliyor genelde) testleride güzel konu kavrama, ayırtdetme, öğrenme düzeylerini kontrol ediyor sonra femin hazırladığı öss soruları, sonrada çıkmış öss soruları çözüyorsun onun dışında arkadaşlarım pi konu anlatımlı biyolojiden çalışıyor denemediğim kitap ondan yorum yapamıyorum ama notları bana acaip uzun geldi klasik sayısal kafası olan birisiyim çok uzun göründü konu anlatımları gözüme ama eksiksizmiş konu anlatımı eğer fem biyo ile işim biterse buna başlamayı düşünüyorum

türkçe için bi ton kitap var alın test çözün haftalık 2-3 test çözmeniz iyi olur en azından alışırsınız yavaş yavaş şahsen acaip sıkılıyorum türkçe yaparken

tarih fem konu anlatımlı tarih kısa öz gerekli kısımlar var bi kaç sefer kitap okur gibi okuyun yorum yapacak seviyeye gelirsiniz

coğrafya için ise daha hiç çalışmadığım için bir kaynak tavsiye edemiyorum

ayrıca konu eksiğiniz azaldıkça denemelerin miktarını arttırın ben şu sıralar türkçe-matematik (90 soruluk) denemeleri yada fen (45 soruluk) denemeleri yapıyorum dersane denemeleri haricinde sizin kendinize ait aylık 1 tane 180 soruluk denemeniz olsun dersane denemesinden 1 hafta önce yaparsanız nerdesiniz neyin üzerinden bi daha geçmeniz gerekli görürsünüz dersane denemesinde gene eksik kalmışsa gene tekrar edersiniz iki hafta tekrar edilince hafızaya kazınır

az detaylı olmuş olabilir deneyimlerimi paylaşmak istedim dersane rehberlik servisinede başvurabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Deliler gibi test çözeceğine, konu tamamlamaya bak. Günde 500 test çözenler aptaldır kanımca. Denemelerde gelecek konularda eksiğin varsa çalış, üzerine test çöz. Eğer eksiğin olmadığını hissediyorsan çalışma. Denemeye gir. Denemede görürsün zaten eksiğin nerden. O eksiğini gidermeye uğraş. Bunun için en etkili çözümün ne olacağını düşün. Ben öyle yapıyorum en azından....[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Fm yim arkadaslar ondan işim brtz zor gibi yani matematikten ii bi sayi cıkarmak icin gerekli olay ne yada türkce ayda iste zamanımı nasil yetistircem poff[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

ya özel taktiği falan yok dersaneye gidiyosan sınıfındakilere yaws bu a.q öss'si kazanılmaz die moral ver :D

yan sınıftakilere sınavdan 1 gün önce müsilli kola ısmarla

sınava gireceğin binaya git milleti g3lerle tara...

kazanmaman imkansız...(kogusta en salak ödülünü9[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
Sosyal ağlarda paylaş

olay matta bitio bence çünkü tek önemli olan mattan 45 net yapman sana 210 puan verio gerisinin sallasan alırsın :) bide yorum önemli dierleri için matta bilgi[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...