Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 2 bucuk 3 aydır tel alıcam, benim istediklerim trde yok olanlarıda ben istemiyorum. son olarak xperia proda karar kıldım ama yinede sorayım onu alma şunu al dediğiniz bir cihaz var mı ? birde nereden alayım. motorola droid 4 var ama oda tr de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Fiziksel klavyeli istiyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 evet çünkü ekran boyutunu daha verimli kullanır hale getiriyor fiziksel klavye ve slider olması sebebi ile daha az yer kaplıyor. fazla kalınlığın benim için bir dezavantajı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 xperia pro cok guzel daha yarim saat once denedim. klavyeli telefon zaten hep sevmisimdir ben. suan elimde xperia x10 mini pro var onunla giriyorum su mesaji. buyuk kolaylik sunuyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 söyle bi bakındım, eğer harbiden galaxy s2 ile entegre edebilirlerse qwerty klavye + slide olayını, imba olur. http://cellphonequick.com/new-samsung-android-slider-appears-maybe-galaxy-s-2-pro/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bu cihazı aldım. Salıdan beri kullanıyorum kutudan çıktığı haliyle hiçbir güncelleme yada uygulama yüklenmedi. Android versiyonları cihaz seçiyor mu ? Yoksa en son çıkan stabil versiyonlara bakınayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Xperia yazılımını bilgisayara kurduysan güncelleme varsa orda görünür, şipşak kurarsın bişi aramana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yok ben root olaylarını sormuştum aslında. her marka model için ayrı bir versiyon var mi? Yoksa istedigim bir taneyi yükleyip olaya başliyayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Valla onu GARGE ye sor. Ben xperianın orjinal halini kullanıyorum. Başka rom a gerek görmedim. Zaten kullanan çoğu kişi de böyle kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar