redouble Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Nebula Ocak scriptlerinde nasıl magic resistance'ı geri açabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Başlık ilginç ama konunun içerigi daha da ilginç magicresistance da bir bozukluk olursa bunu nasıl fixleyebilirim şeklinde soru sorarsınız ama açmak için how can i open azabilirsin :) birde bu ocak nedir? tutturmuşsunuz nebula ocak şubat mart adam gibi Nebula scriptleri desenize şuna!!! Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 spamlama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bay çok bilmiş manloth bu scriptler boyle yayınlandı bak burada ne yazılmış. gelipte bilmiş bilmiş konuşma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Xharloan, 21 Ekim 2004 13:35 tarihinde demiş ki: bay çok bilmiş manloth bu scriptler boyle yayınlandı bak burada ne yazılmış. gelipte bilmiş bilmiş konuşma! Bu bilmişlikten değil! Oraya Nebula ocak şubat yazılması sizin telaffuzunuzu ocak lı şubat lı yapmanıza neden olmamalı bilindiği üzere o scriptler öz be öz nebula scriptleri dir. Nebula'nın Ocak isminde bir sunucusu olduğunu bilmiyorum! Unutmadan söyleyebilecekleriniz bunlarla sınırlı işte. " Bunu böle yapmışlar gardeşim bu böledir" Bırakın bu işleri!!!!![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 zuhahha bir çin atasözü : bir köpek bişeye havlar. diğeride ona....[signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gonoraj Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Manloth?? İşini bilen bi adam gibi konuşuyorsun ama "Nebula Ocak Scp.leri" nden kastedileni Nebulanın Ocak diye bir sunucusunun scp.leri diye anlıyorsun.. Ocak tan kasıt Ocak'ın kelime anlamı.. Yani ocak ayındaki scpleri,zira daha sonra yenilenmiş veya değişmiş olabilir. Bu yüzden Nebula Ocak Scpleri deniliyor. Bilgine..[signature][hline]Ovedron Developer www.ovedron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ehuehe manloth sen bizi güldürdün allahda seni güldürsün tabi nebula ocak diye server yok hatta nebulanın şubat diye serverıda olmadı mart diyede olmadı bakma sen bunlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hehe :D bunun gibiler olmasa halimiz nici olurdu :) kimler güldürürdü bizi :P --- benim sorumun cvbınıda verseydiniz bari?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Arq_PiSMeN, 21 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki: zuhahha bir çin atasözü : bir köpek bişeye havlar. diğeride ona.... pismen fazla kaşınma derim bende sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Arq_PiSMeN, 21 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki: zuhahha bir çin atasözü : bir köpek bişeye havlar. diğeride ona.... Bir Atasözü de derki 2 kişi konuşurken 3. ye ... anladın işte. Herneyse söylediklerimi anlamayan vatandaşlara bir sözüm daha var yazdıklarımı okuyun düşünün sonra yorum yapın direk atlamanız size post sayınızın artmasından başka hiç bir şey getirmez.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Kapatmışmıydın yoksa kapalımıydı . SAnırım ya bi rfunction yada bir events ile aktif oluyordur (bakmadığım için bişey diyemeceğim kesin olarak ) Bunu playerlara login altında ekleyebilirsin.... Pismen Sana çok çok katılyıorum pismeni kaşıyacak adamda önce beni kaşımalı...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aman durun önce lerathian var kaçılın haliniz nice olur sonra!!![signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 paticik scripts bölümünde magic resistance scripti mevcut onu ekleyip gerekli eventleri verdiğin zaman açılmış olucak...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redouble Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yardım eden arkadaşlara tşk ederim; peki eventleri nasıl ekleyeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 spheretables'e en alt satıra (eof dan önce) On=@login src.events +e_magicresistance endif gibi...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sistem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bak kardeşim adam öyle bir server var dememiş sadece nebulanın ocak ayında kullandığı scriptler olarak belirtmiş bunada genel olarak nebula ocak scriptleri diyoruz başka nasıl telafuz edilebilir ki ... neyse sen biliyorsan yardımcı ol bilmiyorsan post kasmak için geyik yapma sözüm manloth içindir ..[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Manloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Zeka problemlerinmi var? En gıcık oluğum yakıştırma bana yapılınca inanın sinirden deliye dönüyorum. Buraya kayıt tarihim ve şimdiye kadarki yazdığım yazıların post kasmak diye tabir ettiğiniz durumla ne alakası var? Bir mesajla böyle aptal bir yorum yapmak sizemi düştü... Sanırım buranın en akıllısı sizsiniz. Kaç mesaj attığıma bakmadığınız daha önceki yazdıklarımı hiç okumadığınızı adım gibi biliyorum. Şimdi bu aptallığa bir son verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: plus, 21 Ekim 2004 22:27 tarihinde demiş ki: spheretables'e en alt satıra (eof dan önce) On=@login src.events +e_magicresistance endif gibi... plus oradaki endif neden bir açıklarmısın kafama takıldıda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Magery Sistemi[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 xar :) bendeki sistem biraz farklı hepsini yazmak istemedim copy paste olayı :) event olarak belirlendiği için içindede if mevcut olduu için sonunda endif var yani gibi yazmıştım orda doğru olcak anlamina gelmiyor dimi :D[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ne bilim arkadaş yanılmasında sonra.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redouble Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eyvallah :) ps. bundan sonra manthalon musun pantolonmusun, benim yazdığım konularda gözükmeni istemiyorum ortalığı karıştırma artık.. [Bu mesaj redouble tarafından 22 Ekim 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Manloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Manloth, 21 Ekim 2004 11:01 tarihinde demiş ki: Başlık ilginç ama konunun içerigi daha da ilginç magicresistance da bir bozukluk olursa bunu nasıl fixleyebilirim şeklinde soru sorarsınız ama açmak için how can i open azabilirsin :) birde bu ocak nedir? tutturmuşsunuz nebula ocak şubat mart adam gibi Nebula scriptleri desenize şuna!!! Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz. Yahu bu yazıda saçma bi yan göremiyorum ne diye saçma sapan cevaplar veriyorsunuzki? Demişimki "Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz." Yardım etmeye çalışırsın şuç fikrini söylersin suç ya sizde bir anormallik var yada bende.. Hem unutmadan sizin olduğunuz veya sizin yazdığınız konuyu babanızın konusu olarakmı görüyorsunuz? Saçma sözlerle konuyu uzatmanın alemi olduğunu sanmıyorum..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Nebula Ocak ( magic resistance ) how can i fix? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
redouble Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yardım eden arkadaşlara tşk ederim; peki eventleri nasıl ekleyeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 spheretables'e en alt satıra (eof dan önce) On=@login src.events +e_magicresistance endif gibi...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sistem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bak kardeşim adam öyle bir server var dememiş sadece nebulanın ocak ayında kullandığı scriptler olarak belirtmiş bunada genel olarak nebula ocak scriptleri diyoruz başka nasıl telafuz edilebilir ki ... neyse sen biliyorsan yardımcı ol bilmiyorsan post kasmak için geyik yapma sözüm manloth içindir ..[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Manloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Zeka problemlerinmi var? En gıcık oluğum yakıştırma bana yapılınca inanın sinirden deliye dönüyorum. Buraya kayıt tarihim ve şimdiye kadarki yazdığım yazıların post kasmak diye tabir ettiğiniz durumla ne alakası var? Bir mesajla böyle aptal bir yorum yapmak sizemi düştü... Sanırım buranın en akıllısı sizsiniz. Kaç mesaj attığıma bakmadığınız daha önceki yazdıklarımı hiç okumadığınızı adım gibi biliyorum. Şimdi bu aptallığa bir son verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: plus, 21 Ekim 2004 22:27 tarihinde demiş ki: spheretables'e en alt satıra (eof dan önce) On=@login src.events +e_magicresistance endif gibi... plus oradaki endif neden bir açıklarmısın kafama takıldıda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Magery Sistemi[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 xar :) bendeki sistem biraz farklı hepsini yazmak istemedim copy paste olayı :) event olarak belirlendiği için içindede if mevcut olduu için sonunda endif var yani gibi yazmıştım orda doğru olcak anlamina gelmiyor dimi :D[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ne bilim arkadaş yanılmasında sonra.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redouble Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eyvallah :) ps. bundan sonra manthalon musun pantolonmusun, benim yazdığım konularda gözükmeni istemiyorum ortalığı karıştırma artık.. [Bu mesaj redouble tarafından 22 Ekim 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Manloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Manloth, 21 Ekim 2004 11:01 tarihinde demiş ki: Başlık ilginç ama konunun içerigi daha da ilginç magicresistance da bir bozukluk olursa bunu nasıl fixleyebilirim şeklinde soru sorarsınız ama açmak için how can i open azabilirsin :) birde bu ocak nedir? tutturmuşsunuz nebula ocak şubat mart adam gibi Nebula scriptleri desenize şuna!!! Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz. Yahu bu yazıda saçma bi yan göremiyorum ne diye saçma sapan cevaplar veriyorsunuzki? Demişimki "Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz." Yardım etmeye çalışırsın şuç fikrini söylersin suç ya sizde bir anormallik var yada bende.. Hem unutmadan sizin olduğunuz veya sizin yazdığınız konuyu babanızın konusu olarakmı görüyorsunuz? Saçma sözlerle konuyu uzatmanın alemi olduğunu sanmıyorum..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Nebula Ocak ( magic resistance ) how can i fix? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bak kardeşim adam öyle bir server var dememiş sadece nebulanın ocak ayında kullandığı scriptler olarak belirtmiş bunada genel olarak nebula ocak scriptleri diyoruz başka nasıl telafuz edilebilir ki ... neyse sen biliyorsan yardımcı ol bilmiyorsan post kasmak için geyik yapma sözüm manloth içindir ..[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Zeka problemlerinmi var? En gıcık oluğum yakıştırma bana yapılınca inanın sinirden deliye dönüyorum. Buraya kayıt tarihim ve şimdiye kadarki yazdığım yazıların post kasmak diye tabir ettiğiniz durumla ne alakası var? Bir mesajla böyle aptal bir yorum yapmak sizemi düştü... Sanırım buranın en akıllısı sizsiniz. Kaç mesaj attığıma bakmadığınız daha önceki yazdıklarımı hiç okumadığınızı adım gibi biliyorum. Şimdi bu aptallığa bir son verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: plus, 21 Ekim 2004 22:27 tarihinde demiş ki: spheretables'e en alt satıra (eof dan önce) On=@login src.events +e_magicresistance endif gibi... plus oradaki endif neden bir açıklarmısın kafama takıldıda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Magery Sistemi[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 xar :) bendeki sistem biraz farklı hepsini yazmak istemedim copy paste olayı :) event olarak belirlendiği için içindede if mevcut olduu için sonunda endif var yani gibi yazmıştım orda doğru olcak anlamina gelmiyor dimi :D[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ne bilim arkadaş yanılmasında sonra.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redouble Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eyvallah :) ps. bundan sonra manthalon musun pantolonmusun, benim yazdığım konularda gözükmeni istemiyorum ortalığı karıştırma artık.. [Bu mesaj redouble tarafından 22 Ekim 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Manloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Manloth, 21 Ekim 2004 11:01 tarihinde demiş ki: Başlık ilginç ama konunun içerigi daha da ilginç magicresistance da bir bozukluk olursa bunu nasıl fixleyebilirim şeklinde soru sorarsınız ama açmak için how can i open azabilirsin :) birde bu ocak nedir? tutturmuşsunuz nebula ocak şubat mart adam gibi Nebula scriptleri desenize şuna!!! Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz. Yahu bu yazıda saçma bi yan göremiyorum ne diye saçma sapan cevaplar veriyorsunuzki? Demişimki "Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz." Yardım etmeye çalışırsın şuç fikrini söylersin suç ya sizde bir anormallik var yada bende.. Hem unutmadan sizin olduğunuz veya sizin yazdığınız konuyu babanızın konusu olarakmı görüyorsunuz? Saçma sözlerle konuyu uzatmanın alemi olduğunu sanmıyorum..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Nebula Ocak ( magic resistance ) how can i fix? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ne bilim arkadaş yanılmasında sonra.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eyvallah :) ps. bundan sonra manthalon musun pantolonmusun, benim yazdığım konularda gözükmeni istemiyorum ortalığı karıştırma artık.. [Bu mesaj redouble tarafından 22 Ekim 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Manloth, 21 Ekim 2004 11:01 tarihinde demiş ki: Başlık ilginç ama konunun içerigi daha da ilginç magicresistance da bir bozukluk olursa bunu nasıl fixleyebilirim şeklinde soru sorarsınız ama açmak için how can i open azabilirsin :) birde bu ocak nedir? tutturmuşsunuz nebula ocak şubat mart adam gibi Nebula scriptleri desenize şuna!!! Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz. Yahu bu yazıda saçma bi yan göremiyorum ne diye saçma sapan cevaplar veriyorsunuzki? Demişimki "Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz." Yardım etmeye çalışırsın şuç fikrini söylersin suç ya sizde bir anormallik var yada bende.. Hem unutmadan sizin olduğunuz veya sizin yazdığınız konuyu babanızın konusu olarakmı görüyorsunuz? Saçma sözlerle konuyu uzatmanın alemi olduğunu sanmıyorum..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar