Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula Ocak ( magic resistance ) how can i fix?

redouble

Öne çıkan mesajlar

Başlık ilginç ama konunun içerigi daha da ilginç magicresistance da bir bozukluk olursa bunu nasıl fixleyebilirim şeklinde soru sorarsınız ama açmak için how can i open azabilirsin :) birde bu ocak nedir? tutturmuşsunuz nebula ocak şubat mart adam gibi Nebula scriptleri desenize şuna!!! Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 21 Ekim 2004 13:35 tarihinde demiş ki:
bay çok bilmiş manloth bu scriptler boyle yayınlandı bak burada ne yazılmış.
gelipte bilmiş bilmiş konuşma!

Bu bilmişlikten değil! Oraya Nebula ocak şubat yazılması sizin telaffuzunuzu ocak lı şubat lı yapmanıza neden olmamalı bilindiği üzere o scriptler öz be öz nebula scriptleri dir. Nebula'nın Ocak isminde bir sunucusu olduğunu bilmiyorum!

Unutmadan söyleyebilecekleriniz bunlarla sınırlı işte. " Bunu böle yapmışlar gardeşim bu böledir" Bırakın bu işleri!!!!![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

Manloth?? İşini bilen bi adam gibi konuşuyorsun ama "Nebula Ocak Scp.leri" nden kastedileni Nebulanın Ocak diye bir sunucusunun scp.leri diye anlıyorsun.. Ocak tan kasıt Ocak'ın kelime anlamı.. Yani ocak ayındaki scpleri,zira daha sonra yenilenmiş veya değişmiş olabilir. Bu yüzden Nebula Ocak Scpleri deniliyor. Bilgine..[signature][hline]Ovedron Developer

www.ovedron.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arq_PiSMeN, 21 Ekim 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
zuhahha
bir çin atasözü :
bir köpek bişeye havlar.
diğeride ona....

Bir Atasözü de derki 2 kişi konuşurken 3. ye ... anladın işte. Herneyse söylediklerimi anlamayan vatandaşlara bir sözüm daha var yazdıklarımı okuyun düşünün sonra yorum yapın direk atlamanız size post sayınızın artmasından başka hiç bir şey getirmez.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

Kapatmışmıydın yoksa kapalımıydı .

SAnırım ya bi rfunction yada bir events ile aktif oluyordur (bakmadığım için bişey diyemeceğim kesin olarak )
Bunu playerlara login altında ekleyebilirsin....

Pismen Sana çok çok katılyıorum pismeni kaşıyacak adamda önce beni kaşımalı...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Sosyal ağlarda paylaş

bak kardeşim adam öyle bir server var dememiş sadece nebulanın ocak ayında kullandığı scriptler olarak belirtmiş bunada genel olarak nebula ocak scriptleri diyoruz başka nasıl telafuz edilebilir ki ... neyse sen biliyorsan yardımcı ol bilmiyorsan post kasmak için geyik yapma sözüm manloth içindir ..[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
Sosyal ağlarda paylaş

Zeka problemlerinmi var? En gıcık oluğum yakıştırma bana yapılınca inanın sinirden deliye dönüyorum. Buraya kayıt tarihim ve şimdiye kadarki yazdığım yazıların post kasmak diye tabir ettiğiniz durumla ne alakası var? Bir mesajla böyle aptal bir yorum yapmak sizemi düştü... Sanırım buranın en akıllısı sizsiniz. Kaç mesaj attığıma bakmadığınız daha önceki yazdıklarımı hiç okumadığınızı adım gibi biliyorum. Şimdi bu aptallığa bir son verirsen sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 21 Ekim 2004 11:01 tarihinde demiş ki:
Başlık ilginç ama konunun içerigi daha da ilginç magicresistance da bir bozukluk olursa bunu nasıl fixleyebilirim şeklinde soru sorarsınız ama açmak için how can i open azabilirsin :) birde bu ocak nedir? tutturmuşsunuz nebula ocak şubat mart adam gibi Nebula scriptleri desenize şuna!!! Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz.

Yahu bu yazıda saçma bi yan göremiyorum ne diye saçma sapan cevaplar veriyorsunuzki? Demişimki "Magic resistance açmak için güncel magicresistance scriptlerine bakabilirsiniz." Yardım etmeye çalışırsın şuç fikrini söylersin suç ya sizde bir anormallik var yada bende..

Hem unutmadan sizin olduğunuz veya sizin yazdığınız konuyu babanızın konusu olarakmı görüyorsunuz? Saçma sözlerle konuyu uzatmanın alemi olduğunu sanmıyorum..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...