dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 AMAN TANRIM! BİRİSİ GÖRÜŞLERİNİ BELİRTMİŞ!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bilmem.. düşünmedim. keza düşününce tepki falan gelir diye düşündüm.. FUCK! düşündüm dedim.. düşünmedim.. bişi de demedim ben! demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ne dediğini sormadıydım zaten düşünmek gerekmiyordu. ne dediği önemli değil kimin dediği önemli. olayın fikir kısmını salla magazin kısmını söyle. kimin dediğine göre karar vericez nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 fazil sayin ilk cumlesinde bir problem yok, herkesin daha once duydugu ve gayet mantikli satirlar zaten. 2. cumleyle de resmen ortaya yemi atmis. kendini o 2.satirda betimlenene yakistiran birisi de hop diye atlamis anasina giydirmis hemen cevap olarak. bu adamin milletvekili olmasi uzucu tabi ama koyluye anani al da git diyen de basbakanin, ulkedeki konusma ozgurlugunden bahseden yabanci milletvekiline "stick it to your appropriate place" diyen ab basmuzakerecisi olan ulkede gayet normal. onun icin cok da uzatilicak birsey yok. fazil sayin yerinde olsam bu konulara hic girmezdim ben heralde, nedeni de saygi maygi falan degil, bu konuya gireni turkiyede vururlar da ondan. bir de fazil say muslum babaya da laf atmis. akilli olsun cizeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Cennet diye bir yer yoktur cennet halkı da yoktur demekle; Cennet kerhanedir siz de kerhane karılarısınız demek arasında dağlar kadar fark var. Muhammed'e inanmıyorum öyle biri yok demekle, Muhammed'e küfretmek arasında da dağlar kadar fark var. emanet said: adam çalışmış, çabalamış dünyaca ünlü bi müzisyen olmuş. söylediği medyaya çıkıyor dolayısıyla. bu hakkı kazanmış adam yani. sende büyük çapta birşeyler başarıp çıkıp konuşabilirsin istediğin gibi. ünlü diye susacak mı? Sırf piyano çalıyor diye kendine sövdürecek bunda da herhangi bir sakınca görmeyecek misin? Eğer öyleyse sana küfretmek için yarın hemen piyano derslerine başlıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 e kerhaneden beter değil mi tanımlanan cennet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 allahtan adam laf etmiş. baksanıza en azından eleman piyano çalmayı öğrenecek. aferin fazıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 idilik said: e kerhaneden beter değil mi tanımlanan cennet? orgy var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 öyle gibi görünüyor yazılanlara bakılırsa...sübyancılık v.s. her şey mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 dasaaa said: baksanıza en azından eleman piyano çalmayı öğrenecek. aferin fazıla piyano çalmayı öğrenip buradaki herkese sövücem. forumda hakaret için immune to banhammer +3 veriyoo. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 emanete hıyanet olmaz adama neden sövecen durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Sözlerin gerçekten hayyama ait olup olmaması ne yazık ki doğruluğunu değiştirmiyor. Cinsel olarak bastırılmış insanların cennet tasviri de böyle olur. Edilen söz gayet yerinde. Ayrıca bu ülkedeki sanatçılara "Sen sanatçısın, ne işin var toplumsal sorunlarla" denmesi çok anlamsız. Asıl toplumsal meselelere duyarlı olması gereken insanlar sanatçılardır. Ben Say'ı takdir ediyorum, bazı kesimler alınmasın, kızmasın diye lafı dallandırıp budaklandırıp sulandırmadan neyse onu söylüyor. İnsanlar bu kadar kızıyor çünkü adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 NeoStyle said: emanete hıyanet olmaz adama neden sövecen durduk yere piyano çalıyorum ben, bu bana herkese hakaret etme hakkı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 throine said: Sırf piyano çalıyor diye kendine sövdürecek bunda da herhangi bir sakınca görmeyecek misin? Eğer öyleyse sana küfretmek için yarın hemen piyano derslerine başlıyorum. :) ülkeyi mahvedip canına okursam sövebilirsin bana evet, piyano çalmana gerek yok. bu arada yanlış olmasın, fazıl say'ın söylediği tartışılabilir bir düşünce değil, fact. senin sevdiğin düşünce benim desteklediğim düşünce diye bir durum yok ortada yani. bu ülkede din sömürüsü yok diyen çıkmayaversin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bu ülkede din sömürüsü yok >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 adam ona demiyo ki hakaret diye, cennetin tasvirinde takildi hala o. 70 tane huriyi istiyo ama kerhane mi orasi diyince kiziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 demagoglar geldi. ahaha konu din sömürüsüne geçti şimdi. piyano çalıp çalmamanın bana insanlara/inançlara hakaret etme yetkisi verip vermediğindeydik en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 said: ülkeyi mahvedip canına okursam sövebilirsin bana evet, piyano çalmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 throine said: demagoglar geldi. ahaha konu din sömürüsüne geçti şimdi. "fazıl reis" said: Bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu? okuduğunu anlama problemi mi var sende? adam dindar mı demiş orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 idilik said: öyle gibi görünüyor yazılanlara bakılırsa...sübyancılık v.s. her şey mevcut. hmmppfffssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Adamın ettiği laftan DÖNÖMÖZÖ HÖKÖRÖT ÖDÖYÖR anlamı çıkarmak için baya sığ olmak lazım. Aklı başında bir adamın bu laftan "Çıkarlarınız için dinin içine ettiniz." manası çıkarması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 emanet said: ülkeyi mahvedip canına okursam sövebilirsin bana evet, piyano çalmana gerek yok. yoo ben onu beklemem. Piyano çaldıktan sonra benimle aynı düşüncede olmadığın her konu için sana hakaret edebilirim. Piyano çalmak bana bu yetkiyi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bu arada adam bişi söylemiş, bir konuda görüş bildirmiş. sövmek ile farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 throine pazar gunleri de mi calisiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar