copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Bir hastamın kızı ben hastamın dişini yaparken klavye ile oynamış biraz ; önüne gelen tuşa basmış olacak ki bıcırık caps açık görünüyorsa kapalı kapalı görünüyorsa açık ; virgüle basınca noktalı virgül çıkıyormuş şu an onu da öğrendim Mouse ile tıkladığım her yer paragraf şeklinde seçiliyor Bir topiğe girdiğim zaman da yeni sekmede açıyor daha bilmediğim neler neler vardır kesin =)) Var mı bunu düzeltebilmemin bir yolu? Klavyeyi resetlemek gibi birşey ? Help plx :(
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 :( Harbiden yaa Nasıl düzelicek ki bu off :/
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 tuşu sök. klavyeyi yumrukla. sonra yere at.. sonra git yenisini al
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Denedim olmadı Takılı kalma değil de shifti perma yapacak birşey var mı belki öyle bir durumdur ?
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Düzeldi ahahah Teşekkür ettim dasaaaaaaa ^^
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 perma modası ne kötüydü yahu. neyse ki azalarak yok oldu
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ters çevir, kenarlarından tut vur ellerin dizlerinin üzerine gelecek şekilde tuş muş sıkıştıgında böyle yapıyorum arada
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 aptal adam. monitor mu o? 14-19" arası CRT monitörlere suni tenefüs yapılır. allahım ne salaklar var yahu!
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Surekli shift tusuna basmistir, su yapiskan tus mevzusu devreye girmistir. Sen de yap aynisini ya da denetim masasindan yapiskan tus zimbirtisini bulup kapativer. Surekli derken basili tutmustur anlaminda dedim. 8 saniye mi 10 saniye mi ne suresi var, sonrasinda devreye giriyor. Shift tusu surekli basiliymis gibi davraniyor. edit 2 : duzelmis lan zaten. bosuna yazmisim. bohu.
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Müşteriler sırada beklerken sıkılmasın diye ayrı bir bilgisayar alabilirsin.
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 senko said: modemin ışığı yanıyor mu? adamın kralısın:D
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dasaaa said: perma modası ne kötüydü yahu. neyse ki azalarak yok olduYerini su dalgasi aldi. Guzel o ama
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://i284.photobucket.com/albums/ll36/Bigsteve87/Gifs/PissedPandaKeyboard.gif
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Benim klavye yine 8-) i ye basinca ' *ayirac* cikiyor butun noktalama isaretleri ve @ ' in falan yeri degisti bu sefer ne olmus olabilir turkce karakterler gg gerisi ayni yerinde
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 dili değişmiş klavyenin, denetim masasından şeyedersin geri, bazen oluyo öle kendi kendine değeişiyor garip eet
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 kendi kendine degismiyor. kisayolu var. ctrl-shift ya da alt-shift default olmasi lazim. denetim masasindan degistirebiliyosun ya da iptal edebiliyosun kisayolunu.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Klavye ABD diyor ama baska secenek yok , secemiyorum turkce/ su kisayolu bulabilir misiniz
Öne çıkan mesajlar