BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Eskiden laptopa USB ile bağlayınca telefonu mass storage moda geçinde HDD olarak cıkıyodu. Romlamak için ADB driverlarını yuklediğimden beri görmüyor. Neden olabilir? Eskiden direk internetten yüklüyodu driverları şimdi sürekli ADB driverlarını bulup onnarı yüklüyo oda görmüyo. Çıldıracağım. USBDeviewla bakınca Mass Storage Unit bi alet bağlı gözüküyo ama bi türlü drive ismi almıyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 format nexus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 banada öle geliyo eahueahue ya abi cok sinir bi dosya atcam bluetoohla urasmak gerekiyo eskiden ne guzel sd kartla oynuyodum istediğim gibiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 eski driverları nerden bulcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 pfffz eskiden other devicesin altında cıkıyodu telefon simdi android devicesin altında cıkıyo android adb interface diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://developer.android.com/sdk/win-usb.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 abi zaten onu install ettikten sona görmemeye başladı lanet sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&feature=search_result İdareten bu app ile dosya gönderebilirsin veya adb çalışıyorsa adb push ile. Driver konusunda yardımcı olamayacağım, linux rulez (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 abi kabloyla bağlı alete internetten ver göndermek çok yorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 eski driveri indirmek mumkun deil sdk managerda kıl oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 İnternetten göndermiyorsun. Bu app ftp server mantığıyla çalışıyor. Benim router çok iyi birşey değil ama 5mb/sn ile dosya gönderebiliyorum. Kablo varken dosya aktırımında pek tercih edilmez ama sorununu çözene kadar idareten kullanabilirsin işte :) En azından Bluetooth'dan iyidir. "Workaroud" gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Abi debug modu acınca calısmaya basladı neyse . kapansın konnu eauea pff bide sdye format atmıs olduk resimleri almayı unuttum sanırsam. baya mallık yaptık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar