GEd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Telefon bu : Samsung Galaxy Fit gt-s5670 Mobil aglarda Veri Dolasimi kapali olmasina rağmen paket veri kullan şeyi açık diye bir ton faturaya kaçmış 5 gün içerisinde. 5 gün içerisinde farketmeseydim binlerce euroya kadar gidermiş hatta. Nasıl bir salak bişi bu paket veri kullan ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 telefonu aldığımda ilk kaldırdığım tik idi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Valla evlat acısı gibi bir ton para bayılıcam şimdi. 5 günde 300 euro kaçırmış alet. 2 hattım vardı ikinci hattı geçici olaral bu telefona takmıştık vesaire. Annesini böyle salak telefonun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Geçmiş olsun, belli bir rakamdan sonra mail/sms falan gelmiyor mu operatörden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gelmıyordu. Eskiden milllete 10000 eurolouk faturalar gidiyormuş. 290 euroda otomatik durdurma varmış şimdi. Reklamation yazdım şimdi çok az bir ihtimal n azından 100 eurosunu geri verirler diye umuyorum. Google.de de sehr hohe Rechnung yazdın mı benımkısı gibi bir çok vaka çıkıyor ortaya, çoğuda vodafone. Tam bir para tuzağı olmuş adamlar ya. 4 günde bu kadar fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar