MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bu motorcu elemanların koas yaratma görevi. bi fikri olan var mı nası geçileblieceği hakkında???? parçalıyorum kendimi ama zaman yetmiyo gene:([hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 O görevi bitirmek için motosiklet kullanman şart değil. Etraftaki bütün insanlara ve arabalara ateş et. Polis gelince ona da ateş et, bak nasıl kaosmetre çoşuyor gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 biliyorum arabalarında kullanılabileceğini ama deniyim bi dur[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ne oldu la ise yaradımı?[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yaptım ama minigun alın bi tane. baya yararlı oluyo. ama bu seferde hasipsaneden adam kaçırmayı beceremedim ya baya zor.[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bırak ya gecenın bir köründe ugrastıgın seye bak kalk yat sabah dinç kafayla halledersin :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Eh o beni de zorlamıştı. Biraz da şansa bitirmiştim. İçeri elinde silah olmadan gir, en azından girer girmez polisler saldırmaz. O bölümde sürekli koşmuştum, çünkü vakit geçtikçe yeni polisler geliyor. Durup savaşmak anlamsız gibi gözüküyor. Yukarı çıkıp hemen kartı al, eğer yeterince hızlıysan gizli paketi de almaya çalışabilirsin. Sonra hemen aşağıya inip adamı kurtar ve dışarı kaç. Eğer şanslıysan yanındaki eleman vurulmadan arabana binip en yakındaki spreyciye kadar gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 o bölümde silahla gir.uzi mac veyahut mp5 fln olsun ki elinde hem koşup hem ateş edebilesin.çık üst kata al kartı.aşağı adamı kurtar.orda aşağı inerken arkasında polisin olduğu stand gibi birşey var oraya gir.kurtardığın adamı orda bırakarak dışarı koş.boyat arabanı.sonra geri git al adamı yanına git bitir görevi. [Bu mesaj EarS tarafından 25 May 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar