di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Valla atarim banlarim tehditlerine ragmen koyuyorum, degerimi bilin. dasdasda Ayrica teknik bilgi icerdiginden burda kalabilir bence. hehe said: fizboz 13:56:14 sana havale gelince mail mi geliyo ? ben 14:15:34 hee. fizboz 14:15:42 nasi yapti nonu ben 14:18:02 curl ile baglaniyorum internet subesine. bankada tanimli sim karti da simcard reader'a taktim, gelen mesajlari parse ettim. haliyle direkt curl ile baglanabiliyorum fizboz 14:18:12 haaa ben 14:18:13 ordan da hesap ozetini alip kontrol ettiriyorum iste fizboz 14:18:17 cok iyyimis ben 14:18:23 sonra mail atiyor sunucu bana adsaasldjsalkdjsaldksjd ayari var lan internet subesinde tanimlamalarda mi ne fizboz 14:18:40 :S troll e geldim gidiyorum ben ben 14:19:09 hadi gule gue =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 boyu uzun oldugunda beynine cok kan gitmiyo, aptal biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 adam son mohikan gibi tek fenerli olarak direniyor futbol bölümünde, elleşmeyin asdaadada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hangi bankanın internet subesi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 fizbank lololollolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 şçükrü sana bi iş bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bana bulucaklarimizin listesi cok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bi iş bi saç gerisi kendi gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 fizbank a koptum.. :D diger metinde olan olaylar, tipik "di" trolu.. normal ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 di genelde boyle bi ortaya biseyler atiyor, gucendirmemek icin "haa" , "oyle mi? " , "super lan" falan diyorsun. Herkesin gonlu oluyor. afasfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 di'nin dediğine benzer bişi yapıp yıllık 30 bin kazanan bi ark vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 KHaRoN said: di genelde boyle bi ortaya biseyler atiyor, gucendirmemek icin "haa" , "oyle mi? " , "super lan" falan diyorsun. Herkesin gonlu oluyor. afasfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 odullusoru said: di'nin dediğine benzer bişi yapıp yıllık 30 bin kazanan bi ark vardı. Bana 20 versinler bende yaparım. Hani nerde asdsadkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 di ile bişi konuşmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Pluton said: odullusoru said: di'nin dediğine benzer bişi yapıp yıllık 30 bin kazanan bi ark vardı. Bana 20 versinler bende yaparım. Hani nerde asdsadkh forumdan buldukları adama 20-30 milyon dolarlık şirket hesaplarını emanet etmezler yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Kalbimi kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ovvvv ağır laf askgjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 KHaRoN said: di genelde boyle bi ortaya biseyler atiyor, gucendirmemek icin "haa" , "oyle mi? " , "super lan" falan diyorsun. Herkesin gonlu oluyor. afasfasdfasdf asdfghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar