Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk ağız değiştirdi

mahmud_mahmudov

Öne çıkan mesajlar

Son 10 yılda buna benzer yapılan "faul"lerin belki 1 milyonuncusu bu, ve bu badem beyinliler de çıkıp her seferinde "yanlışlık olmuş sori" diyebiliyorlar.

Ulan bidonlar, niye bu yanlışlıklar hiç Şeyh Said-i Nursi ya da Nazımi bilmemne efendilerin filmlerinde/kliplerinde vb. olmuyor.

Photoshop özrünüz bi buralarda mı tutuyor?

Hani keşke çıkıp evet arkadaş biz sevmiyoruz karşıyız bu rejime değiştireceğiz diyebilecek delikanlılığın kenarı sizde olsa da ciğerimi yeseniz.
Ben de bu rejimin değişmesi, ve hatta yıkılması gerektiğini söylüyorum. Elbette ki sizden çok farklı nedenlerle ve çok farklı bir doğrultuda söylüyorum bunu.
Böyle köstebek gibi yaşamak nasıl bir his? Hep saklanarak, kaçarak, kıvırarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

Son 10 yılda buna benzer yapılan "faul"lerin belki 1 milyonuncusu bu, ve bu badem beyinliler de çıkıp her seferinde "yanlışlık olmuş sori" diyebiliyorlar.

Ulan bidonlar, niye bu yanlışlıklar hiç Şeyh Said-i Nursi ya da Nazımi bilmemne efendilerin filmlerinde/kliplerinde vb. olmuyor.

Hani keşke çıkıp evet arkadaş biz sevmiyoruz karşıyız bu rejime değiştireceğiz diyebilecek delikanlılığın kenarı sizde olsa da ciğerimi yeseniz.
Ben de bu rejimin değişmesi, ve hatta yıkılması gerektiğini söylüyorum. Elbette ki sizden çok farklı nedenlerle ve çok farklı bir doğrultuda söylüyorum bunu.

bu sefer yalnışlık olmuş demiyorlar ki, adamın biri çıkıyor çok güzel olmuş, teşekkür ederiz vs diyor
Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

Pirvan said:

bu sefer yalnışlık olmuş demiyorlar ki, adamın biri çıkıyor çok güzel olmuş, teşekkür ederiz vs diyor

Ben şimdiden söyleyeyim de, birkaç güne TRT yetkilisi çıkıp "bi arkadaş hata yapmış lol" diye açıklama yapar, bir yıla da kalmaz o hatayı yapan kişi bir yerde haber müdürü vs. olur.

Aynı Dink cinayeti davasında adı geçen/fotoğraf çektiren vb. bütün polislerin 2 senede emniyet müdürü olması gibi.

Görelim hep birlikte. Belki bu photoshopu yapan grafik müdürü falan olmuştur bile çoktan.
Sosyal ağlarda paylaş

cetoritto said:

Kasten yapıyorlar, Ata'nın her şeyinden nefret ediyorlar.

Halbuki bunu yapsalar çok sevmiş olacaklardı.

http://galeri3.uludagsozluk.com/168/sozcu-mansetinde-ataturk-le-konusan-vatandas_228980.jpg

GERGE yeterince objektif ve mantık çerçevesi içinde eleştirmiş gerçi;

GERGE said:

Eleştiriyi tamamen yanlış yapıyorsunuz ama. Belli ki adamlar düzgün bir belgesel yapmaya çalışmışlar, animasyon tarafında becerememişler.

Atatürk'den nefret ediyorlar, yakında Türk'ün görevi namazdır dedirtecekler filan tamamen şaçma ve boş laflar.

Becerememişler sadece işi kotarmayı.

Yani, özellikle şu yeni Sengoku Collection animesinden Japonların Tokugawa'yı filan ne hale soktuklarını görünce halimize acıyorum sadece.

Yapılan yanlış Atatürke hakaret değil, beceriksizlik. Yapamamışlar yetememişler, o yani.
Sosyal ağlarda paylaş

uzaydan mı gelmiş bunlar ne ya lol

sözcü'nün yaptığı rezillik tabii ama farklı ikisi. atatürk yaşasaydı bizce böyle derdi demiş adamlar, bunlar direk belgeselde ağzını değiştiriyor. kıyaslamak mantıksız.

tabii sözcü'nün yaptığı büyük ucuzluk o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Halbuki bunu yapsalar çok sevmiş olacaklardı.

http://galeri3.uludagsozluk.com/168/sozcu-mansetinde-ataturk-le-konusan-vatandas_228980.jpg

GERGE yeterince objektif ve mantık çerçevesi içinde eleştirmiş gerçi;

Yapılan yanlış Atatürke hakaret değil, beceriksizlik. Yapamamışlar yetememişler, o yani.

hay ağzını öpeyim Seagle.

tamam istemezsen öpmem. dostça kucaklarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun cok saygi duydugum bi buyugum cok guzel bi tespitte bulundu

300 sene sonra yasiyacak olan sosyaloglar deli gibi bizi cozmeye calisicak, internet var ve o donem bilim o kadar ilerlemis olmasina ragmen nasil hala ortacagdan kalma fikirlere ve bagnazligi dort kolla sarilmayi basarmislar diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...