mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 50 tane girdim steamgifts'te bi kere çıkmadı. count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Sunuculardan birinin konsolunda su asagidakini calistirdim, sonuc olarak 6 verdi. 6. mesaj da Sypro'nun. root@snv01:~# echo $((RANDOM%27+1)) 6 Kendin icinmis baskasi icinmis beni ilgilendirmes esasen. Benim icin bir sakincasi yok. Istersen gondereyim KEY'i, istemezsen tekrar random bir sayi yaratip baskasina vereyim. Ne yapmak istersin ? Sypro said: kendimiz için katılmasak sorun olur mu? çok isteyen ama alamayan dostlara gelse bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yay! WoG oynamak isteyip crack falan uğraşan dostlara gelsin o zaman bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar