riglous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bunun konusu açılmıştı sanki. İnsanlar tavsiyede falan da bulunmuştu ama ben bulamıyorum. Hatırladığım kadarıyla tavsiyelerin hepsine bakmıştım ama istediğim gibi bir şey bulamamıştım.. Derdim şu; ben bir proje girişi yapacağım. Sonra havuzumdaki elemanları bu projelere yerleştireceğim, zaman bilgisiyle birlikte. Task atayabileceğim ve bu insanlar timesheet doldurabilecekler. Basit anlamda proje yönetimi. Öbür taraftan her bir kişiyi sisteme kaydedince, maaşını vs. girebilmem lazım. Yani basit anlamda insan kaynakları işi. Bunun ötesinde, projeye birisini atayınca, getirisini de girebilsem süper olur. Requirement'lar yukarıda. Buna uygun görselle gösterirse tabii ki güzell olur. Göstermezse de dert değil. İş ki şunu sistematik olarak yapabileyim ve arıza çıkarmadan çalışsın. Bildiğiniz programlar var mı bu sorunları çözen? Ya tüm olarak çözüm sağlayan ya da entegre çalışan... Kişisel DB vardı, birisi tavsiye etmişti. Onda çözemediğim sorun benim buna her yerden giriş sağlayabilmem gerek ve timesheet doldurulması gerek. Bilgisayar değiştirdiğimde de sistemin bir yerde ayakta durması gerekiyor. Haliyle bunu kullanamıyorum. Böyle bir sistem olsa ben kullanırım diyen var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Forumdan bir arkadaş CRM Tool'larına bakmamı tavsiye etti. Sebil gibi CRM Tool'u olduğunu ve CRM Tool'larının müşteri odaklı olduğunu düşünürsek hangisini istediğim şekilde bükebileceğimden pek emin değilim. "Şu program ya istediğini yapıyordur, yapmıyorsa da eğip bükebilirsin" dediğiniz bir CRM Tool'u tavsiyeniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 en son biri, ben kendim yazdim demisti galiba. suna open source bi girissek mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Filemaker by Apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 FileMaker yapar bu isleri ama platform dependent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Filemaker Pro bu işi sadece 9 kişiye kadar yapıyor. Sonrası için server gerekli ki kullanacak her bir kişi için de $300 ödüyorsun. Bir de üzerine platform bağımlılığı giriyor. Her timesheet girecek kişi için bir program satın almak açıkçası pek de mantıklı değil. Altı üstü timesheet girişi ve projeye adam atama yahu.. Bu kadar zor olmamalı bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Biri yazdi daki biri benim. Bulamadim internetten duzgun ve istedigim bir timesheet uygulamasi. Boyle hem HR tarafi olacak, hem Finans, hem Resource Manager, hem Resource, hem de PM. PM reject edebilecek v.s. falan baktim olmuyor kendim yazdim ben de. Her ne kadar ben yazsam da su anda region-wide kullanildigindan kelli, ownershipligi bende degil. Dolayisi ile paylasmam dogru olmaz :( Cok basit evet ama yok nedense tatmin edici bir uygulama. Gunun birinde obsolete olur ve baska bir tool kullanmaya baslarsak region olarak, o zaman GPL lisansi ile koyarim SF e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 http://www.tree.io sunu bir incelemeni oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Maas ve getiri kismindan emin degilim ama OpenGoo'ya bir bakiver. Feng Office oldu sanirim sonradan ve SaaS halini aldi ama open source bir versiyonu mevcut ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar