Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 artık terliklerime eskisi gibi bakamayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 said: bir şey yapmadığımı ispatlar gibi açtım odanın kapısını filan gürültü yapıyorum terlikle duvara filan vuruyorum ahahahaha bu topici okurken başıma gelen; müdür bey içeri girdi , ben katıla katıla gülüyorum. müdür : ... bey neden gülüyorsunuz? ben : terlikle duvara vuruyormuş. müdür: anlamadım ben: terlikle diyorum duvara ahahahaa müdür : ... bey lutfen kendinize gelin burası resmi bir kurum. ben: ama müdür bey terlikle ahaha duvara ahahaha müdür: çık dışarı.. sanırım yarın başka bir birimde görevlendirilicem. ahahahaha ama çok komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 lol serin bile değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Arkadaşının sevgilisine hallendi diye adamın üstüne bu kadar gidilmez ki, cık cık cık. terlikle duvara vurmak eyleminin ilk tespit edildiği mecra olan paticiğe yeni bir kayıt girene kadar en iyisi bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 nordlydian said: said: bir şey yapmadığımı ispatlar gibi açtım odanın kapısını filan gürültü yapıyorum terlikle duvara filan vuruyorum ahahahaha bu topici okurken başıma gelen; müdür bey içeri girdi , ben katıla katıla gülüyorum. müdür : ... bey neden gülüyorsunuz? ben : terlikle duvara vuruyormuş. müdür: anlamadım ben: terlikle diyorum duvara ahahahaa müdür : ... bey lutfen kendinize gelin burası resmi bir kurum. ben: ama müdür bey terlikle ahaha duvara ahahaha müdür: çık dışarı.. sanırım yarın başka bir birimde görevlendirilicem. ahahahaha ama çok komik.. http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2012/07/queen-party-hard.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bu konuda mesajım olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar