Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Selam beyler.. 4-5 ay önce Knight Online free iken bir karakter kastım. Aynı karakterle simdi girmeyi deniyorum You have insufficient points to play. Please top up. (oyun için yeterli puana sahip değilsin.) diyor.. Bu problemi nasıl halledebilirim? Acaba lvl'mi yetersiz? Lvl:38 Mage Carnac(Free Trial)'de böyle bir problem çıkmıyor. Rahatça oynayabiliyorum.. Lvl:38 Server:Odin[signature][hline]-=YeK|Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] [Bu mesaj Deathrack tarafından 22 Ekim 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
gleamder Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Arkadaşım girmeye çalıştığın server paralı olduğu için, Para odeyerek puan alıyorsun ama sen para odemedigin ve puan alamadıgın için servera giremiyorsun![signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??***
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hmmz.. Beni o güzel bilgilerinle aydınlatırmısın?[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b]
gleamder Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Buyur sor ne istiyorsan, yardımcı olabileceğim birşeyse elbette aydınlatırım[signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??***
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ne kadar para ödeniyor? Nereye ödeniyor? Bir kereye mahsusmu ödeniyor yada her ay sabit bir ücretmi ödeniyor?[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b]
gleamder Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Hatırladığım kadarıyla aylık 9,5$ gibi bi para ödüyorsun bunu her ay veriyosun keşke bi kereye mahsus olsa :lol:[signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??***
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Nereye ödeniyor peki?[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b]
gleamder Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Valla hiç ödemedim O kadarını bilemicem kusura bakma :P[signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??***
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Eywlh..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b]
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 www.e-games.com.my my account top-up[signature][hline]hötdöröhöt.
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Hade bakalım sayısal oynama zamanı.. Cart numarası cıkaralım bi tane..[signature][hline]-=YeK|Co-Acextar Lousiano|=- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b]
Öne çıkan mesajlar