St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ya benim telefon bada buna uygun authenticator var mı biliyo musunuz?blizzin sayfada hiç denk gelmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bada için yok yanlış bilmiyorsam şuan ios ve android işletim sistemli telefonlarda var ben android ile kullanıyorum ama bada için destek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 java çalı$tıyor mu java? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yaa bada java programları çalıştırıyor ama java authenticatorın kullanımını durdurmuş blizzard o yüzden yükleyemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ben kullanıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 "The Java-based (J2ME) versions of the Battle.net Mobile Authenticator previously available through this website have been discontinued. If you downloaded one previously, please note it will still continue to function and help protect your account from unauthorized access; however, we will no longer be providing updates for the Java versions of the app" diyor sitede. Benim anladığım eskiden veriyoduk biz bu hizmeti kaldırmadan önce yükleyenler hala kullanabilir ama yeni kullanıcılar artık faydalanamaz. Yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yok artık dağıtmıyoruz diyor sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 pöff acc da gitmiş trailerı upgrade etmemin üçüncü gününde daha :/ Allah bilir noldu suspicious activity diyor lan daha doğru düzgün oynayamadım ki bile ne suspiciousı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar