Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 A takımını ıstıyorum ben böhüüüüü DVD VCD ıvır zıvır farketmez delı olucam tek bolum buldum e mule de ızledım ııce tutuldum "If you have a problem, if no one else can help and if you can find them, maybe you can hire The A Team."[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cok iyi ya sağol paylastigin icin cok iyi geldi[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 su takımdan daha cool bır gurup varmı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
albertobalsam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 [Bu mesaj albertobalsam tarafından 22 Ekim 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ekim 2004 17:04 tarihinde demiş ki: şuna da bakabilirsiniz: http://www.tv-timewarp.co.uk/video_intros/index.htm midiler bu da: http://www.tv-timewarp.co.uk/midi_files/index.htm asıl benim bildiğim bir yer vardı. introlar + mp3leri diye.. onu arıyorum ama bulamadım bu arada bone, midiler için konu dışında bir konu açmıştım orada bayağı dizi midisi ve wav vardı onu da kışın bulmuştum. bu başlıkta[signature][hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 alf ile a-takımı samanyolundaydı bir aralar ama orada da tutunamadı fazla. Trt-int belki hala veriyordur, düşünsene azeriler filan izliyor bunları şu an. İlk defa izleme zevkiyle, mahallenin muhtarları, kaynanalar(sevmezdim), bizimkiler , süper baba, tatlı kaçıklar ve bu diziler , dehşet keyif alıyorlardır.[signature][hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 sanırım aradığın buydu, sözlükte ki 80lerde çocuk olmak başlığı sağ olsun :) hem girişler, hem şarkıları hemde bolca bilgi[signature][hline]sonunda yeniledim.
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yeni topic açmak istemedim: Kanal 24'de bu gece 22.10'da Hasibe Eren'le Bir Zamanlar Türkiye'nin bu haftaki bölümünde 80'li yılların çizgifilmleri konulu 40 dakikalık bir program yayınlanacak. http://www.yirmidort.tv/programlar/bir-zamanlar-turkiye-p20
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 eskilerin cizgi filmleri bakıyorumda şimdikileri aratır oldu (avatar hariç) nerde eski thundercat'ler, he-man falan bir gazla izlerdik, şimdi jenerasyon çok şansız bence :(
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Programın bir yerinde şöyle bir laf geçti: "Acı çeken japon kız modelini ilk kez Candy'de görmüştük" Satır arası mesaj da verdi kadın vay be
corsanx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 merhaba arkadaslar eski bir cizgi anime tarzi bi film daha vardi .. Bunlar sovalyelerdi . hepsinin kalkanlarinda degisik karakterler bulunuyordu . ve bu kalkanlardaki karakterlerin gucunu kullandiklarinda o karakterlere donusuyorlardi ... Bunun adini bilen arkadaslar varmi ????
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 corsanx said: merhaba arkadaslar eski bir cizgi anime tarzi bi film daha vardi .. Bunlar sovalyelerdi . hepsinin kalkanlarinda degisik karakterler bulunuyordu . ve bu kalkanlardaki karakterlerin gucunu kullandiklarinda o karakterlere donusuyorlardi ... Bunun adini bilen arkadaslar varmi ???? http://en.wikipedia.org/wiki/King_Arthur_and_the_Knights_of_Justice izlemedim ama bu olması lazım (anime değil)
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bone said: himenin (ikiz) kızkardeşi, dişisi değil.. Yok kuzeniydi. Not: Hım... 5 yıl sonra cevap vermek.
delihan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 arkadaşlar ben izliyemedim delircem içimde kaldı link çalışmıyor varmı başka bi link
Öne çıkan mesajlar