Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 A takımını ıstıyorum ben böhüüüüü DVD VCD ıvır zıvır farketmez delı olucam tek bolum buldum e mule de ızledım ııce tutuldum "If you have a problem, if no one else can help and if you can find them, maybe you can hire The A Team."[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cok iyi ya sağol paylastigin icin cok iyi geldi[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 su takımdan daha cool bır gurup varmı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
albertobalsam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 [Bu mesaj albertobalsam tarafından 22 Ekim 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ekim 2004 17:04 tarihinde demiş ki: şuna da bakabilirsiniz: http://www.tv-timewarp.co.uk/video_intros/index.htm midiler bu da: http://www.tv-timewarp.co.uk/midi_files/index.htm asıl benim bildiğim bir yer vardı. introlar + mp3leri diye.. onu arıyorum ama bulamadım bu arada bone, midiler için konu dışında bir konu açmıştım orada bayağı dizi midisi ve wav vardı onu da kışın bulmuştum. bu başlıkta[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 alf ile a-takımı samanyolundaydı bir aralar ama orada da tutunamadı fazla. Trt-int belki hala veriyordur, düşünsene azeriler filan izliyor bunları şu an. İlk defa izleme zevkiyle, mahallenin muhtarları, kaynanalar(sevmezdim), bizimkiler , süper baba, tatlı kaçıklar ve bu diziler , dehşet keyif alıyorlardır.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 sanırım aradığın buydu, sözlükte ki 80lerde çocuk olmak başlığı sağ olsun :) hem girişler, hem şarkıları hemde bolca bilgi[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Yeni topic açmak istemedim: Kanal 24'de bu gece 22.10'da Hasibe Eren'le Bir Zamanlar Türkiye'nin bu haftaki bölümünde 80'li yılların çizgifilmleri konulu 40 dakikalık bir program yayınlanacak. http://www.yirmidort.tv/programlar/bir-zamanlar-turkiye-p20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 eskilerin cizgi filmleri bakıyorumda şimdikileri aratır oldu (avatar hariç) nerde eski thundercat'ler, he-man falan bir gazla izlerdik, şimdi jenerasyon çok şansız bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Programın bir yerinde şöyle bir laf geçti: "Acı çeken japon kız modelini ilk kez Candy'de görmüştük" Satır arası mesaj da verdi kadın vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corsanx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 merhaba arkadaslar eski bir cizgi anime tarzi bi film daha vardi .. Bunlar sovalyelerdi . hepsinin kalkanlarinda degisik karakterler bulunuyordu . ve bu kalkanlardaki karakterlerin gucunu kullandiklarinda o karakterlere donusuyorlardi ... Bunun adini bilen arkadaslar varmi ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 corsanx said: merhaba arkadaslar eski bir cizgi anime tarzi bi film daha vardi .. Bunlar sovalyelerdi . hepsinin kalkanlarinda degisik karakterler bulunuyordu . ve bu kalkanlardaki karakterlerin gucunu kullandiklarinda o karakterlere donusuyorlardi ... Bunun adini bilen arkadaslar varmi ???? http://en.wikipedia.org/wiki/King_Arthur_and_the_Knights_of_Justice izlemedim ama bu olması lazım (anime değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bone said: himenin (ikiz) kızkardeşi, dişisi değil.. Yok kuzeniydi. Not: Hım... 5 yıl sonra cevap vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 arkadaşlar ben izliyemedim delircem içimde kaldı link çalışmıyor varmı başka bi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar