Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop kilitlenmesi

Trans

Öne çıkan mesajlar

kitlenme derken bsod mu? oyleyse bluescreenview indir onla bsod dump dosyalarini okursun, hangi dll'in patladigini gorup ona ait donanimin suruculerini update etmeyi filan dneyebilirsin.

tabi herseyden once bir virus tarayici iyi gider. sistem geri yukleme de deneyebilirsin hic sansin yoksa.

isinmadan da kaynaklaniyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları doldur.

*Dizüstü markası ve modeli:

*Kaç senedir kullanılmakta:

*Bu sorun hangi işlem yapılırken başladı:

Adın Soyadın:

Telefon numaran:

Açık adresin:

TC Kimlik numaran:

Kimlik fotokopin:

Ebeveyninizin kızlık soyadının 1. ve 3. harfi:

*Yıldızlı olanları doldurmak mecburidir. :D sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi alakasız bir anda kilitlendi,o an torrentle game of thrones 2. bölümü indiriyodum o ara gümledi.markası hp,normalde 4 kere anakart değişimine gitti fakat bu sefer anakarttan olması saçma.çünkü anakart yanma olayı gibi bir olay değil.4 senedir kullanıyorum aleti.aklıma 3 ihtimal geldi.harddiskte bir sorun olmuştur diye değişim yaptım değişen birşey olmadı.diğer ihtimal ram olabilir,bir diğer ihtimal de ısınmadan olabilir dedim fakat ısınma yok ortada.rami bulmaya çalışayım alette en iyisi
Sosyal ağlarda paylaş

açamıyordum fakat sağolsun allahın belası hp ram slotunu klavyenin altına koymuş,bulacam diye her yerini söktüm aletin.ram slotundan yapıyormuş sorunu.ram i çıkarıp diğer slota takınca düzelti alet.yardımlarınız için teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
selamlar tekrardan aynı sorun ile karşılaştım.ilk karşılaştığımda ram i söküp diğer slota taktığımda sorun düzelmişti.fakat şimdi sorun tekrardan başladı. yaptığım işlemleri sayayım.

-Sorun harddisktendir dedim çalışan başka bir harddiski takmama rağmen düzelmedi.
-Ram slotundandır dedim diğer slota taktım düzelmedi.
-Ram sorunlu olabilir dedim ram değiştirdim bir şey değişmedi.
-System Diagnostic ile test ettim hiç bir sorun bulamadı.

işin ilginç tarafı format atabildim,oraya kadar hiç takılmadı.ardından yükleme yapılırken Expanding Files (%0) .. kısmında hiç ilerleme olmadan takılıyor alet.

bu sefer windows cd sinden olabilir dedim sorun, 3 tane cd çektim 32-64 bit denedim sorun düzelmedi.

en son çare linux kurayım belki olur dedim ubuntu yüklerkende takıldı.

şimdi servise götürdüğümde sorun harddiskten dediler fakat değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...