Trans Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 selamlar laptopum 1 saat kadar önce kilitlenmeye başladı.aklıma harddisk geldi fakat elimdeki yedek harddiski takmama rağmen bir şey değişmedi.bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kitlenme derken bsod mu? oyleyse bluescreenview indir onla bsod dump dosyalarini okursun, hangi dll'in patladigini gorup ona ait donanimin suruculerini update etmeyi filan dneyebilirsin. tabi herseyden once bir virus tarayici iyi gider. sistem geri yukleme de deneyebilirsin hic sansin yoksa. isinmadan da kaynaklaniyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bazen ilk açılış ekranı bile gelmiyor,o ara kilitleniyor bazen de başlıyor ve kilitleniyor.virüs olacağını düşünmüyorum çünkü dediğim gibi harddiski değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Çok az bilgi verebilmişsin. Verdiğin bilgi ile sorunun ram olabileceğini düşünüyorum. İki tane ram slotu vardır muhtemelen. İkisi de doluysa, ramleri çıkart ve birer birer boot ettirmeyi dene. Yine de çalışmıyorsa sorun anakart kaynaklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 2 tane ram slotu var fakat bende sadece tek slot dolu laptopta ram çıkartabileceğim yerde değil.tüm vidaları söküp bakmam lazım.ram olduğundan emin olabilsem sökecem laptopu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Yine de verdiğin bilgi az. Elimden ancak bu kadarı gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ne tarz bir bilgiden bahsediyorsun onu anlamadım. 2 harddisktede bu ekranda kilitleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bunları doldur. *Dizüstü markası ve modeli: *Kaç senedir kullanılmakta: *Bu sorun hangi işlem yapılırken başladı: Adın Soyadın: Telefon numaran: Açık adresin: TC Kimlik numaran: Kimlik fotokopin: Ebeveyninizin kızlık soyadının 1. ve 3. harfi: *Yıldızlı olanları doldurmak mecburidir. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 abi alakasız bir anda kilitlendi,o an torrentle game of thrones 2. bölümü indiriyodum o ara gümledi.markası hp,normalde 4 kere anakart değişimine gitti fakat bu sefer anakarttan olması saçma.çünkü anakart yanma olayı gibi bir olay değil.4 senedir kullanıyorum aleti.aklıma 3 ihtimal geldi.harddiskte bir sorun olmuştur diye değişim yaptım değişen birşey olmadı.diğer ihtimal ram olabilir,bir diğer ihtimal de ısınmadan olabilir dedim fakat ısınma yok ortada.rami bulmaya çalışayım alette en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Abi hp tamam da model ne? HP xxxxxxx 12345 modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 vay anasını eve servismi yollucan ne yapıcan :D 6735b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Açılmadığı anlarda hiç numlock ve capslock ışıklarını birkaç sefer sinyal veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 vermiyor.anakart konusunda sağolsun hp tecrübe kazandırdığı için anakart bozulması değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Güvenli modda açabiliyor musun aleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 açamıyordum fakat sağolsun allahın belası hp ram slotunu klavyenin altına koymuş,bulacam diye her yerini söktüm aletin.ram slotundan yapıyormuş sorunu.ram i çıkarıp diğer slota takınca düzelti alet.yardımlarınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 selamlar tekrardan aynı sorun ile karşılaştım.ilk karşılaştığımda ram i söküp diğer slota taktığımda sorun düzelmişti.fakat şimdi sorun tekrardan başladı. yaptığım işlemleri sayayım. -Sorun harddisktendir dedim çalışan başka bir harddiski takmama rağmen düzelmedi. -Ram slotundandır dedim diğer slota taktım düzelmedi. -Ram sorunlu olabilir dedim ram değiştirdim bir şey değişmedi. -System Diagnostic ile test ettim hiç bir sorun bulamadı. işin ilginç tarafı format atabildim,oraya kadar hiç takılmadı.ardından yükleme yapılırken Expanding Files (%0) .. kısmında hiç ilerleme olmadan takılıyor alet. bu sefer windows cd sinden olabilir dedim sorun, 3 tane cd çektim 32-64 bit denedim sorun düzelmedi. en son çare linux kurayım belki olur dedim ubuntu yüklerkende takıldı. şimdi servise götürdüğümde sorun harddiskten dediler fakat değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 laptopismus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar