Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl'deki standart 256'ya geçiş ve bir kaç sorun.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu olay ne zaman olacak benim merak ettiğim. olacka olacak diyorlar hala bekliyorum. bir de bi kaç arkadaşta 64k felan var onlar ne olacak?[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
Geçen hafta turk.internet.com da okuduğum habere göre TT telekom krumuna başvuru yapmış eğer başvurusu onanırsa önümüzdeki aydan itibaren 256k standart olacak ve fiyatı 40 milyon civarına düşecek.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
512k da durum nasıl? bir de bişey daha sordum 64k sı var mesela ardethin onun fiyatı mı yukselecek?[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
64k ADSL diye bişey yok kablonettir o. ADSL'in şu an en düşük hizmeti 128k.

Sadece 128 ler 2 ye katlayıp 40 milyona düşecek. Diğer hizmetler ise sadece ucuzlayacak. Tahminim 512k 69 milyon gibi bişey olur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
512'ler 81 milyon olacakMIŞ.
256'lar ise 47 milyon.
Ayrıca bunlar yılbaşından itibaren Uygulanmaya başlanacakMIŞ.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Mesaj tarihi:
yaw peki beyler, benim anlıyamadıgım konu su. 128ler 256 olacaksa sımdı 256 kullanıcaklar ne olacak. herkezın hızı 2 katınamı katlanıcak. 2 mbıtlere 4 mbıt mı verıcekler. ya ben 256 da kalıp az para odemek ıstıyorsam? bana soracaklar mı bu konuyu?
Mesaj tarihi:
aaa şimdi biz 256 lılıları 512 ye mi atlatcaklar direk biz uğrasmadan[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
  • Admin
Mesaj tarihi:
256ları direk 512ye atmak gibi birşey söz konusu değil çünkü 512 256nın fiyatına düşmüyor sadece kendi fiyatı biraz iniyor sorgusuz sualsiz atılacaklar 128ler[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
512 ve üstü bağlantılar da %20 ucuzlayacak, 512k 85 milyon civarı bişey olacak diye biliyorum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
%20 81 milyon.
4mbit adsl hizmeti yokki.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Ayda görürsem affetmem.

_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Mesaj tarihi:
herhalde biz 256 kalırız fiyat inmiş olur. isteyenler başvurup arttırır 512 ye

bizi direkt 512 ye atarlarsa saçma olur. sonuçta hız a para ödüyor ödediğimiz paraya hız almıyoruz
Mesaj tarihi:
ben 128k kablonet abonesiyim iste kampanyayla zartla zurtla 192kmi ne oluyo ve 72milyon oduorum. simdi bu fiyat olayi yuzunden adslye gecmeyi dusnuorumda biri kisaca aralarindaki farklari yazabilirmi, +si nedir -si nedir diye
Mesaj tarihi:
bugün telekom müdürüyle konuştum aralık'ta başlanıyo yeni tarifeye.256-49 milyon. yani 128'i olanlar otomatik 256'ya kaycak.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Telekomun işine kaldı isek, OoOoOOoOoOOo bir hattı açarken bile bizi yalvarma konumuna getiren adamlar, nerdeki bize danışacak ha, bide ondan sonra hatlara müdahale edicek. Ölme katırım ölme...[signature][hline] [spo1=Tıqla bakalım] Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? [/spo]
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness

[Bu mesaj Rotweiler tarafından 20 Ekim 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
+1 doğru diyosun ama telekom'a mahkumuz ne yazikki...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
said:
amendment, 20 Ekim 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
ben 128k kablonet abonesiyim iste kampanyayla zartla zurtla 192kmi ne oluyo ve 72milyon oduorum. simdi bu fiyat olayi yuzunden adslye gecmeyi dusnuorumda biri kisaca aralarindaki farklari yazabilirmi, +si nedir -si nedir diye

bi baksan 239623958623985623658 kez yazılmıştır heralde.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Ayda görürsem affetmem.

_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..