Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 c:/wındows/system32/autoexec.nt sistem dosyası,MS-DOS ile mıcrosoft uygulamaları çalıştırmak mümkün değil. diyor.. Hem dosa girmiyor hem red alert 1 ı yuklemıyorr lutfen bır caree..[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Büyük bir olasılıkla Autoexec.NT dosyan kayıp. Notepad'ı açıp içine şunları yaz: @echo off REM AUTOEXEC.BAT is not used to initialize the MS-DOS environment. REM AUTOEXEC.NT is used to initialize the MS-DOS environment unless a REM different startup file is specified in an application's PIF. REM Install CD ROM extensions lh %SystemRoot%system32mscdexnt.exe REM Install network redirector (load before dosx.exe) lh %SystemRoot%system32redir REM Install DPMI support lh %SystemRoot%system32dosx Save ederken file type olarak all files'ı seç ve isim olarak Autoexec.NT de. Tabi system32'nin altına save edeceksin. Bu dosyada aslında ses kartı için de eklemen gereken satırlar da var, ses kartını dos'da çalıştırabilmek için. Misal kartın I/O portu DMA, IRQ ayarları gibi. Ama karta göre değiştiği için o satırları sildim. Sessiz çözüm oldu.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Allah razı olsun cok kral adamsın..cok saol[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ya bu seferde redalertı acmaya calıstıgımda 1638080 yordam giriş noktası,KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diye bir hata veriyor :(..[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar