Maxitor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 oyunu almayı düsüyordum almayı düsünen baska bi arkadasım türkiyeden ödeme yapılamıyor halen bir sürü sorun cıkıyomuş dedi...(( paypala gerek kalmadı bu arada türkiyeden kartlarla ödeniyor direk. )) demiş en son birisi nasıl yapıyorsunuz ödemeleri sorun cıkıyormu tam gidip alcakdım kalakaldım öle, oyunu alıp rahatlıkla kurup girebilcemmi yani ?
eski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Biz gayet ödedik walla ama bu saatten sonra ne kadar değer o paraya bilemicem
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 düzeldi. maximum visa kartı ile ödedim dün.
Maxitor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 trial denedim keyifli geldi bi kaç clası lvl 50 yapsam 1-2 ay gider en az oda yeterli zaten benim icin bakarsın baymazda devam ederim ..yani sen oyunu alıp rahat rahat kurup kredi kartından ödemeyi yaptım diyosun..ona göre gidip alıcam :)
Maxitor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 banada gidip almak kaldı tesekkur cevaplar icin ..
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Düzeldi arkadaşlar. Bende kredi kartımla subs. halletim.
Maxitor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ayrı bi konu acmıyım pvp serverında baslasam quest yaparken zırt pırt gang yermiyim pvp serveri can sıkıcı olurmu yanı baslasam.. türk güildleri hep pvp serverlarında ben pve kafasındayım ...
Öne çıkan mesajlar