Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shardlarin sunucu sistemleri??

Core

Öne çıkan mesajlar

said:
Amentes, 01 Ekim 2004 13:49 tarihinde demiş ki:
Son birşeydaha burda bilmediği konularda benim bildiğim takip ederek öğrenmesi değilmi konu Öyle ise bence medievil arkadaşımıza bir uyarı vermek lazımdır. Bilmediği konularda çok emin gibi konuşması çokk yanlış bence bir özür dilemesi lazım sağdan soldan duyduğu laflarla hareket edip konusması cahillik bence

Katiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir bana birşey ispatlamana gerek yok.. Sunucunuzun bulundugu isp'deki sistem adminini taniyorum.
hat kullanim oraniniz avarage 800Kb/s

[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.

[Bu mesaj avp tarafından 01 Ekim 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topic en baştan beri saçmaydı ne bu abi . Benim pentiyum 4.2 cigahayz anakartım falan . Alla alla millet iyice uçtu...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

Eski Nova'nın Sistemi:

IBM Rockmount Xeon İşlemcili Server
1 gb ECC Check Ram
SCSI HDD

BNet Üzerinden İnternet Erişimi.

Hat hızı Konusunda Tahmini Olarak Konuşayım.

5-10 dakika İçinde 700 mb(1 CD'lik) Dosya İndirmiştim.

O Zaman Hesapladığıma Göre 7Mbitlik Bağlantı Genişliğine Sahipti.

Aylık 500$'ın Üstünde Ücret Ödeniyordu Project Team Tarafından.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 30 Eylül 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
19 mb olması teorik olarak bile olması imkansız..

yanlışın var...Fireware le saniye 400mb :P 2 pc arasında..
birde daha önce okumuş olduğum bir haberde de amerikade internetin rekoru kırıldığı idi . oda saniye 500mb idi 2 üniversite arasında dosya alışı idi...hatırlatmak istedim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GenixAlfa, 01 Ekim 2004 21:31 tarihinde demiş ki:

said:
amerikade

:-)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

cok bilmişlik yapmak istemem ancak Baracuda diye birşey duydum sınırsız bir bağlantı veriyormus ozaman 40-50mbps lerden bahsedilir gibime geliyor tr ici olarak kastediyorum nekadar doğrudur genede bilememe ama 20mb verse yeterde artar bile resmen ucman gerekir diye düşünüyorum ancak fiyatı 40 000$ diye duydum bu arada Serverim falanda yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
postaci, 01 Ekim 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
cok bilmişlik yapmak istemem ancak Baracuda diye birşey duydum sınırsız bir bağlantı veriyormus ozaman 40-50mbps lerden bahsedilir gibime geliyor tr ici olarak kastediyorum nekadar doğrudur genede bilememe ama 20mb verse yeterde artar bile resmen ucman gerekir diye düşünüyorum ancak fiyatı 40 000$ diye duydum bu arada Serverim falanda yok

Ozaman baya geriden geliyosun sen . 2001 senesinden beri var o :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black_Lupin, 01 Ekim 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
Bu topic en baştan beri saçmaydı ne bu abi . Benim pentiyum 4.2 cigahayz anakartım falan . Alla alla millet iyice uçtu...

bence senin bu topic de mesaj yaziyor olman daha sacma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UnKnownTR, 02 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
said:
Bu topic en baştan beri saçmaydı ne bu abi . Benim pentiyum 4.2 cigahayz anakartım falan . Alla alla millet iyice uçtu...

Kısıtlama yok istediğim yere yazı yazarım . Herneyse oturup seninle Marstaki baletlerin ekonomik sorunlarını tartışmak isterdim ama maalesef işim var ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
UnKnownTR, 02 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
said:

pardon ya.. bu ustteki mesajdan kaynakli bir uzuntu sonucu diger mesajda ucmusum biraz.. :)
4096gb
simdi ula 96gb biseymi diyebilirsiniz :) 96 gb de az buz bir boyut degil ozellikle dl/ul icin.
PS: Uzuntunun nedeni arkadasin acinacak durumda olmasidir.

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 02 Ekim 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Larethian, 01 Ekim 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
localden 15 mb ile dosya çekiliyorsa yazık o ağ sistemini kuran adama.

Bana 100 Mbit'Lik bir sistemin 100 Mbit'inin tamamanını kullanan bir network göstersene. 100 Mbit Switch 100 Mbit Full Dublex olarak ayarlanmış 7200 rpm diskli makinalarım var ve iss'den değil direk network üzerinden 6.5 , 7 Mb ile kopyalıyorum. Ve bu arada ağ monitörümden izliyorum 100 Mbtin'in %50 sini ortalama kullanıyorum. Yani buradan anladığımız Prof olmayan cihazlar haricinde bildiğimiz networklerde 15 mb / saniye ile dosya alabiliyorsak öpüpte başımızın üzerine koymamız gerekir.

Saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...