Arion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Host neresi acaba sorabilirmiyim?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 medievil en son servermatrix'de host ediyordunuz orada bunu almanız imkansız.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Hemen bizimkinden bahsedeyim 3 Tane Xeon işlemcili Xenon farlı 3.5ghz 8gb som altın ram 8 tane raidli 250gb hdd olurda bi gün gidip doom3 atarıs diye gf 5800 tdi quattro ekran kartı 100mbit bw[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 lol[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ne guzel sistem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amentes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Laistragon, 30 Eylül 2004 14:41 tarihinde demiş ki: Ya tamamda Amentes'den mi bahsediyorsunuz? Amentes,benim bildiğim cafe üzerinden host ediliyor. Amentes hangi gün cafeden açıldılki herzaman bir iss şirketinden kendimize ait özel bir pc ile devam ettik ve halende yolumuza devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: medievil, 30 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: En Son Makinemiz : 2 Tane P4 Cakili Anakart 2 Gb Ram Saniyede 19 Mb.. The Lost Age Medievil bu konuda yanlışın var bu konuda ;)[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 19 mb olması teorik olarak bile olması imkansız..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 amentes benimde bildigim kafe serveri hatta arkadasim gitmis kafelerine bap cilar yapisiolarmis orda sahibine abi bole abi sole die ana makineyide gordum dedi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 evet medi evet hatta kafe nin ana makinası ile Amentesin ana makinası aynı kafeye bi kaç müşteri gelince baya bi lag oluşuyor birde kafede bir babcılar var görme duyduğuma göre yakında cafe girişine şöle bi tabela asacaklarmış. Amentesde item isteyen özel Amentes üyelik kartından alacaktır aksi takdirde item skill falan istemeyin ya işte böle bi server Amentes gel görki gündüzleri 200 kişiyi buluyor ben bunuda araştırdım meğerse kafede bulunan 50 küsür bilgisayardan 15 tanesine sırf Amentes için xp kurmuşlar 5-6 client birden açıp servera kafadan 75 kişi katıyolarmış yyani öle aa bak burası 200 kişilik bir servermmış diye şaşmayın hepsi planlanmış şeyler.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 localden 15 mb ile dosya çekiliyorsa yazık o ağ sistemini kuran adama.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 3600 olamaz herhalde rpm Kaldımı acaba dünyada :D gerçi pismende hala 2gb war ama :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 local ne demek yanyana aynı ağdaki bilgisayarlarmı eğer öle ise localden çekilmiyor o dosya direk ultima download adresinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 resimde dosya adı falan göremiyorum ben ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 birakin genclerin hevesleri kursaginda kalmasin,[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 harbi harbi inanmıyolar ya vay be baya inanılmaz bir bağlantı varmış Amentes'de inanmadıklarına göre eueuhue[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yoo gayet inandirici fakat o download'i anca host ettirdigi firmanin router'inda bulunan farkli bir makinadan yapar.[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Zaten ben de destekleyen başka bir download servisi bulabilirsem daha açık ve net bir şekilde kanıtlarım. Şu andaki ss deki gözüken local den değil, teklan bünyesinde bulunan başka bir makinadandır. Ama herhangi bir şekilde local bağlantısı yoktur. said: medevil:amentes benimde bildigim kafe serveri hatta arkadasim gitmis kafelerine bap cilar yapisiolarmis orda sahibine abi bole abi sole die ana makineyide gordum dedi Görmekle duymak arasında çok şey vardır. Ayrıca daha ben kendi ana makinamı görmediğim halde nasıl bu şekilde açıklama yapabiliyorsunuz anlamıyorum.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture [Bu mesaj Arion tarafından 01 Ekim 2004 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sonuçta ayni switch üzerindesiniz buda local sayilir arion[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Nie Hala Inkar Edilio Anlamis Degilim , Amentesin Kafe Serveri Oldugunu Cumle Alem Bilio Arkadasim Ordaki 10 yas Ortalamasindaki Veletleri de Bilen Bilio Arkadasim, Bunlar Hos Isler dEgil Gecelim Bu Ayaklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yaw ben hangi serverlar cafeden kuruldu? velet var mi demedim ki.. konu nerden nereye gelmis.. biri de ss koymus ustune ustluk, ne gerek varsa.. kompleks sahibi bir arkadas sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Kompleksim bu zamana kadar olmadı bundan sonra da olmaz. Ama sadece burada laf olsun torba dolsun diye önüne gelene laf yetiştirenler beni hedef aldıklarında gerektiği cevabı vermek en doğal hakkımdır. madevil: Senin durumun vahim, en yakın zamanda bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Eğer ki bulamazsan bana gel çok iyi psikiyatristim, sana ücretsiz seans uygularım. Daha sonra ödeşiriz. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amentes Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: medievil, 01 Ekim 2004 12:29 tarihinde demiş ki: Nie Hala Inkar Edilio Anlamis Degilim , Amentesin Kafe Serveri Oldugunu Cumle Alem Bilio Arkadasim Ordaki 10 yas Ortalamasindaki Veletleri de Bilen Bilio Arkadasim, Bunlar Hos Isler dEgil Gecelim Bu Ayaklari Bak arkadaşım bir kere konusma uslubun çok yanlış nedeni bir kişiye 10 yaşında olsa bile velet olarak hitap ediyorsan ona bu senin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. Mesela sen benden küçüksün diye ben sana tutup velete bakmı diyim bana göre çok yanlış bir hareket. Artı amentes serverı hiçbir zaman cafeden açılmamıştır bunu tekrardan sölüyorum zaten sürekli takip eden kişiler cafeden açılmadığınıda söleyebilirler. Ha kendi kafanda soru işareti varsa ara teklanı nisa elektronik adına makine varmı ultima için ara sor burda kimseyi yalancılıkla suçlayamazsın ve bilip bilmediğin konulardada konusma hakkın yok bence Yetkililere benden ricam konunun yeterince dağılması üzerine bence kitlenmesini tavsiye ediyorum[signature][hline]Amentes | Amentes Forum Admetos | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Aramıza hoşgeldin Admetos. ;) avp: Yüksek bağlantıyı destekleyen bir yer veya url verirsen oranın da ss ini gönderebilirim.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture [Bu mesaj Arion tarafından 01 Ekim 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amentes Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Son birşeydaha burda bilmediği konularda benim bildiğim takip ederek öğrenmesi değilmi konu Öyle ise bence medievil arkadaşımıza bir uyarı vermek lazımdır. Bilmediği konularda çok emin gibi konuşması çokk yanlış bence bir özür dilemesi lazım sağdan soldan duyduğu laflarla hareket edip konusması cahillik bence[signature][hline]Amentes | Amentes Forum Admetos | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar