Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shardlarin sunucu sistemleri??

Core

Öne çıkan mesajlar

ASUS P4P800
P-4 2,8 HT PT LGA775
1.0 gb ram 400 MHZ
120 Gb S.A.T.A

1Mb upload yurt içi host (ne kadar 1 mb veriyorlarsa artık serefsiz herifler 10 15 kişiye veriyorlar bizim bağlantıyı)[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız

[Bu mesaj rexx tarafından 28 Eylül 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

P4 2.66
1 Gb Ram
4000 Gb Bw
100 Mb'a kadar ulaşan bağlantı. (Kullandıkça fiyat artıyor.)
Destekleyen bir siteden en yüksek 14.4 Mb ile download yapabiliyorum. 1dk dan daha az bir sürede UO yu indirebiliyorum. :D

Şimdi denedim biraz daha hızlı oldu. SS i de burda vallaha :)

[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Picture

[Bu mesaj Arion tarafından 29 Eylül 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Arion kaydettiğin adresi resimden sildinmi?
[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]

[Bu mesaj Korax tarafından 29 Eylül 2004 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bağlantı hızlı olursa,250-300 kişi girmediği sürece problem 512 mb ram ile problem yaratmaz.150'den sonra zorlamaya başlayabilir.Yada 100,ya hepsi bi bütün.işlemciyede bağlı.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 29 Eylül 2004 12:07 tarihinde demiş ki:
512 ramli shardlarlarda takılmalar , donmalar olmuyor mu ? emülatör ve player sayılarınız kaç?

Şu anda 1Gb Ram var ve Sphere Ram i fazla tüketmiyor. 200 kişi online playerla 350 - 400 MB Ram yiyor makina hatta save alsan bile o sırada en fazla 500 e çıkıyor. Önemli olan işlemci çift işlemcin varsa başka birşeye de ihtiyacın yoktur.

Korax: İndirdiğim UO değildi başka bir şeydi onun için sildim ayıp olmasın diye. :D ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Picture

[Bu mesaj Arion tarafından 29 Eylül 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 29 Eylül 2004 12:15 tarihinde demiş ki:
...işlemciyede bağlı.

Diğerlerimde haklı olabilir ama ram ile işlemci ortak çalışır..
yani nasıl... verinin alınaması ramden işlemciye işlemci içinde çevirim işlemciden tekrar rame dönmesi...(excution ile
instrator(bu yanlış olabilir ama excution doğru hatırlayamadım) time lar la ilgili)
...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GenixAlfa, 29 Eylül 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
Diğerlerimde haklı olabilir ama ram ile işlemci ortak çalışır..
yani nasıl... verinin alınaması ramden işlemciye işlemci içinde çevirim işlemciden tekrar rame dönmesi...(excution ile
instrator(bu yanlış olabilir ama excution doğru hatırlayamadım) time lar la ilgili)
...

Sphere için konuşacak olursak
server üzerinde ne ayar yaptığınız da önemli. Örneğin hearall ve log açıksa bu sürekli bir diske yazma durumu demek. Diske ne kadar sık olarak bilgi yazarsanız o kadar performans kaybına uğrarsınız. Bunun dışında normal işlemci+ram çalışması olacaktır(çok kabaca). Mesela bir linux makinada 2gb ram olduğunu farzedelim, bu ram'in 1gb lık bölümünü bir disk gibi tanıtıp formatlayıp sphere'i onun üzerine kurun, sonra server'ı açın, performans neymiş bir görün :P (ps: bilgisayar restart olduğunda bilgiler kaybolacaktır unutulmaya :P )
Linux rulez :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucretius, 29 Eylül 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
Valla Arion o ss de KB mı Mb Mi diye bakmadım dedim ne kdr sonra yazıları okuyunca şok oldum valla saniyede 15 mb nedir abi bu :d sn 1mb gordumde 15mb ilk defa goruyorum.

Daha iyi bir site bulabilirsem destekleyen hız denemesi yapacam ama bulamıyorum. :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Picture
Sosyal ağlarda paylaş

O sizin bildiğiniz kısmı. Teklan A.Ş.'den host ediliyor ve kullandığımız bağlantıya göre aylık ücret değişiyor. Bu ay 400$ sadece net ücreti.

Ps: Bilmekle bildiğini sanmak arasında çok fark vardır.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Picture

[Bu mesaj Arion tarafından 30 Eylül 2004 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...